Nyrenoveret hus med udestue

3.5
icon
icon
icon
icon
Kræmmervej 7, Vejers Strand - Søg på husnr. 50020

Velkommen på Kræmmervej 7 ved Vejers Strand – dette lille men fine sommerhus, som ligger på en stor dejlig naturgrund, er perfekt til den lille familie eller til jer som vil holde ferie sammen med et vennepar.

Lys og moderne indretning, en oase i det grønne

I 2018 blev dette lille fine hus gennemgået renoveret, så det nu fremstår lyst og moderne og med en god indretning. De 90 m2 er opdelt på 3 soveværelser med dobbeltsenge og et dejlig opholdsrum med åbent køkken og en fin integreret udestue. Her er plads til hygge hele året rundt, og de fælles spilleaftener krydres ofte med besøg af hare, krondyr og co, som dagligt krydser den dejlige grund. Det er et skønt feriehus med ægte natur-idyl.

Stor terrasse og masser af natur

Fra både udestuen og stuen er der udgang til den store terrasse, hvor solhungrende, skyggesøgere og grillentusiaster rigtigt kan nyde udelivet. Rundt om naturgrunden er der plantet træer, så der er læ, privatliv og ro, samtidigt har børnene masser af plads til leg.

Med en god og gratis internetforbindelse er det nemt at søge på begivenheder, tjekke vejrudsigten og planlægge udflugter. Et absolut ”must” er turen til stranden, der ligger kun 1400 meter fra huset. Stranden er nærmest endeløs og er på alle tider af året en fantastisk oplevelse, både når det er varmt og der skal soppes eller når efterårsstorme roder op i havet og der er mulighed for at finde rav. En del af stranden er en bilstrand, hvilket er praktisk for både børnefamilierne, som har masser af udstyr med, og for ældre eller gangbesværede.

I Vejers og det nærliggende Blåvand er der indkøbsmuligheder, restauranter, cafeer og museer. Dertil er der masser af aktivitetsmuligheder. Tag på svampe-, rav- eller kronvildsafari og nyd naturen omkring Vejers, eller hyg med familien med minigolf i Blåvand, i lysstøberiet eller på bolsjefabrikken.Soverum:
Bolig-/Grundareal:90 / 2.200
Renoveret / Byggeår:2018 / 1969

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (160 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...