Lys ferielejlighed i Vejers fem minutters gang fra hav og by

2.5
icon
icon
icon

Mågevej 8 - lejlighed 4, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50029

På en klittop i Vejers Strand ligger denne hyggelige ferielejlighed til 3 personer. Indretningen er lys med komfortable møbler, og fra terrassen er der udsigt til det lyngklædte sommerhusland. Både Vejers’ bymidte og det brusende Vesterhav ligger kun fem minutters gang fra feriehjemmet.

Afslappende feriedage med smuk udsigt fra terrassen

Den lille ferielejlighed på Mågevej 8G er et godt valg til både par og den lille familie på 3, der gerne vil på ferie i den vestjyske natur. Lejligheden er lyst og hyggeligt indrettet med komfortable møbler og små, fine detaljer.

Køkkenalrum og stue er samlet i ét fællesrum, hvor I kan nyde de afslappende feriedage sammen. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, så I ikke skal bruge for lang tid på at rydde op efter maden.

På terrassen kan I sidde i solen med lidt koldt at drikke, mens I nyder udsigten til det vidde klitlandskab. De lune sommeraftener indbyder til en lækker grillmiddag under åben himmel.

Skøn beliggenhed, gåafstand til både byen og Vesterhavet

Beliggenheden i Vejers er rigtig skøn – her er der smuk natur, så langt øjet rækker, og derudover er der kun 600 meter til den hyggelige bymidte, hvor små forretninger, iscaféer og spisesteder venter på jer. Her er der også en købmand, hvor I kan skaffe dagens proviant.

Vesterhavet og den hvide sandstrand ligger kun 450 meter væk, og ligegyldigt årstid, vind og vejr er der noget nyt og spændende at opleve på stranden. Der findes næppe noget mere forfriskende end en gåtur langs vandkanten i den salte havluft – eller en dukkert i de blå bølger i det varme sommervejr.

 Soverum:2
Bolig-/Grundareal:59 / 100
Renoveret / Byggeår:2014 / 1937

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Tæppe i stue, Varmepumpe, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...