Poolhus i Vejers Strand med sauna og hund tilladt

3
icon
icon
icon

Engesøvej 89, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50031
10 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 24
Swimmingpool
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I Vejers Strands naturskønne ferieområde ligger dette poolsommerhus med plads til helt op til 10 personer. Her kan I holde en hyggelig familieferie med underholdning for alle aldre – både pool, sauna og egen lille legeplads på grunden. Rundt om huset går en lukket terrasse, og hunden er også velkommen!

Badeferie hele året rundt i hyggelige omgivelser

Feriehuset på Engesøvej 89 rummer hele 190 kvadratmeter, og her finder hele familien god plads. Indretningen er lys og god, og I vil hurtigt finde jer godt tilpas på feriematriklen.

Husets hjerte er det åbne opholdsrum, hvor stue og køkkenalrum er slået sammen til ét stort fællesrum. Her kan hele familien samles til hyggelige stunder med god mad, kortspil og afslapning foran den knitrende brændeovn.

Et highlights er poolrummet – her kan I holde badeferie året rundt, ligegyldigt vind og vejr. Husets sauna bliver et hit blandt de wellnessglade familiemedlemmer, og rundt om billardbordet kan de konkurrenceglade gæster samles til et spil.

Lukket terrasse og kort vej til Vejers Strand og Vesterhavet

Der er flere terrasser rundt om huset, både mod syd og mod nord. Den ene terrasse er helt lukket, så I uden problemer kan lade børnene og hunden lege udenfor, mens I ordner aftensmaden eller slapper af i husets liggestole.

Med til grunden hører en dejlig græsplæne og en lille legeplads med gyngestativ og legetårn. Der er små 10 minutters gang til Vejers Strands bymidte med fine forretninger, spisesteder, iscaféer og en større legeplads.

Den fine badestrand ligger ligeledes kun en lille gåtur væk, og her er der noget nyt at opleve til enhver årstid – og børnene og hunden vil helt sikkert elske en gåtur langs vandet. INGEN UNGDOMSGRUPPER

Det siger vores gæster om sommerhuset 50031

D.
sagde , Danmark

Skønt lyst feriehus til familien, dejligt aktivitetsrum til familiens store børn, da det ligger på den anden side af poolrummet. Stille område.

D.
sagde , Danmark

Dejligt, velfungerende hus. Fine terrasser rundt om huset. LFlot vesterhavs natur, fredelig beliggenhed

D.
sagde , Danmark

Hyggeligt feriehus. Lidt speciel indretning med adgang til aktivitetsrum via poolrum, men det fungerede fint med teenagedrenge der nød afstanden til forældrene og det gav ro i den anden ende af huset.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:190 / 2.900
Renoveret / Byggeår:2009 / 1989

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 6 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, klinker Trægulv med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...