Feriehus til 5 personer med sauna og brændeovn, 2 hunde tilladt

3
icon
icon
icon
Torskevej 16, Vejers Strand - Søg på husnr. 50046

I Vejers – ligger dette skønne træsommerhus på Torskevej 16. Et ideelt feriehus til den lille familie og familiens hunde. Forkæl jer selv med wellness i husets sauna og nyd de solrige dage på terrassen, mens ungerne og hundene leger på den grønne græsplæne.

3 soveværelser, badeværelse med gulvvarme og sauna

De 86 kvadratmeter på Torskevej byder på i alt 3 soveværelser, et badeværelser med gulvvarme og et kombineret køkken- og stuerum. Derudover får I jeres egen sauna, hvor I kan lade batterierne op på en sen aften eller få varmen på en kølig feriedag.

Det åbne opholdsrum med både køkken, spiseafdeling og stue i ét er både hyggeligt og praktisk indrettet. Her kan I sammen tilberede aftensmaden, se en god film i fjernsynet eller tage et spil kort sammen med eftermiddagskaffen. Opvaskemaskinen klarer den værste oprydning for jer, og med vaskemaskinen kan græspletterne hurtigt vasket af børnenes tøj, når de har været ude og spille bold på plænen.

Foran den knitrende brændeovn kan I sammen slappe af, mens dagen går på hæld, og mørket falder på udenfor. Brændeovnen sørger ikke kun for en behagelig temperatur, men også en hyggelig og varm atmosfære.

Delvist overdækket terrasse, legeområde og stor naturgrund

Sommerhusets rolige beliggenhed er endnu et plus. Her kommer I til at bo midt i den grønne natur, lige op til et skønt vandreområde, og hverken langt fra stranden eller Vejers’ centrum.

På den delvist overdækkede terrasse kan I selv i regnvejr grille uden at blive våde, og hele året rundt kan I nyde de naturskønne omgivelser og den friske luft. Børnene og hundene vil elske den store græsplæne, hvor de kan få fri leg, mens I holder øje fra terrassen med en friskbrygget kop kaffe eller en god bog.

Der er gode chancer for, at skovens dyr kigger forbi i løbet af ferien på naturgrunden, hvor der desuden står et gyngestativ med rutsjebane til de yngste. Vejers’ ferieområde byder både på ro, afslapning, naturoplevelser og den skønneste hvide sandstrand, hvor det tilmed er tilladt at køre ned med bil, så hele familien kan komme med hele vejen til vandkanten.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 2.178
Renoveret / Byggeår:2014 / 1983

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...