Hyggeligt sommerhus i Vejers med 2 hunde tilladt

2.5
icon
icon
icon

Uglevej 15, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50062
Gæsterne siger: icon icon

På en dejlig stor naturgrund i gamle Vejers, ligge dette hyggelige autentiske sommerhus med plads til 6 personer og 2 hunde. Her på Uglevej 15 er der mulighed for at hygge sig i stuen foran brændeovnen eller på den store overdækkede terrasse, hvor der også er god mulighed for at grille. Huset er udstyret med vaskemaskine og energisparende luft-til-luft varmepumpe.

Feriehus på stor naturgrund med brændeovn og gratis brænde

Dette hyggelige sommerhus kan danne rammen om en dejlig familieferie ved Vesterhavet, her er kort vej til strand og til by. Huset har 3 soveværelser med dobbeltsenge og stort redskabsrum, hvor man kan opbevare cykler, barnevogn eller andet. I husets køkken finder man det man har behov for, for at tilberede familiens måltider som kan nydes på den store overdækkede terrasse.  Efter en lang dag ved havet, i klitterne eller i den store plantage hvor I har nydt masser af frisk luft, så lad familien rykke sammen til en spilleaften på bænken i det hyggelige spisehjørne, imens ilden knitrer i brændeovnen. Det brænde, som ligger i brændeskuret, er til fri afbenyttelse. Man kan også vælge at slappe af foran fjernsynet, hvor der både er danske og tyske kanaler eller i kan surfe rundt på internettet, da der er gratis fibernet tilknyttet huset.

Midt i grønne plantager og tæt på sandstrand

Sommerhuset ligger på en stor naturgrund omkranset af gamle fyrtræer, her der er god mulighed for leg, både for børn og hunde – det er kun fantasien, der sætter grænser. Dagen kan også tilbringes på stranden, hvor der er sand, klitter og vand så langt øjet rækker. Her kan I bygge sandslotte, flyve med drager, slikke sol eller smutte en hurtig tur op i Vejers by og spise en dejlig kold Softice. I kan også vælge at køre en tur til Blåvand, hvor I kan se de hvide løver i Blåvand Zoo eller besøge Tirpitz Museet.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 50062

D.
sagde , København v

Der skønneste hus "Pyt" på uglevej 15. Blev totalt forelsket i det og den store naturgrund. Bænkene, egern, fugle. .Og brændeovn til en kølig aften.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2017 / 1933

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, Barneseng, trælaminat i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...