Indbydende og strandnært poolsommerhus i Vejers med sauna

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Jafdalvej 19, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50083
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 18
Swimmingpool
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et sommerhus til en aktiv ferie? Så er dette skønne poolsommerhus i Vejers Strand et godt bud på jeres næste feriematrikel. Ferieboligen til 8 personer er lyst og indbydende indrettet, og i poolafdelingen finder I både sauna og spabad. På den store, lukkede terrasse finder alle feriegæster nemt en plads i solen, og stranden ligger kun 500 meter fra adressen!

Aktiv ferie i Vejers Strand med swimmingpool, wellness og bordfodbold

Velkommen på Jafdalvej 19 – den perfekte ferieadresse til en aktiv ferie i det vestjyske. Sommerhuset er indrettet med en poolafdeling, der både byder på noget for vandhundene og wellnessentusiasterne. Ud over den store swimmingpool er afdelingen nemlig udstyret med både spabad og sauna.

I stuen kan I udfordre hinanden på kryds og tværs til et spil bordfodbold, mens de resterende gæster tager en slapper på sofaen foran den knitrende ild i brændeovn.

Lyst og indbydende poolhus til 8 personer med alle praktiske nødvendigheder

Poolhuset rummer plads til 8 personer, og hvad end I er en stor familie eller et hold venner, der holder ferie sammen, er der ingen tvivl om, at I straks vil falde til i den lyse og indbydende indretning. Loft til kip, ovenlysvinduer og store vinduespartier ud mod klitlandskabet sørger for at gøre omgivelserne dejligt rummelige.

Sommerhuset er udstyret med alle praktiske nødvendigheder i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Der er gulvvarme i stuen, og med 2 badeværelser kommer I ikke til at stå i kø til bruseren om morgenen. En hurtig og stabil internetforbindelse giver jer mulighed for at streame på jeres medbragte elektronik.

Stor lukket terrasse, læfyldt beliggenhed og kun 500 meter til havet

Med til poolsommerhuset hører en stor lukket terrasse, hvor der er god plads til at nyde de naturskønne omgivelser og den friske havluft. Her står både havemøbler, liggestole, parasol og grill parat til at sende feriestemningen helt i top på de solrige dage. Der er sågar en hængekøje på grunden, hvor I kan trække jer tilbage med en god bog. Høje klitbanker rundt om grunden sørger for læ og privatliv.

I kommer til at bo midt i Vejers Strands autentiske klitlandskab – kun 500 meter fra den hvide sandstrand og det brusende Vesterhav. En kort gåtur bringer jer således hele vejen ned til havet, som er en oplevelse hele året rundt. Vejers Strands hyggelige centrum med indkøbsmuligheder, spisesteder og diverse forretninger ligger 1000 meter fra ferieadressen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50083

D.
sagde , Danmark

Et dejlig hus som rummer det meste til især børnefamilier. Huset er i den gode ende i forhold til standard.
Virkelige gode senge.
Poolen er perfekt til de lidt større børn.

D.
sagde , Malling

Et skønt sommerhus med dejlig personlig indretning, gode senge og fantastisk beliggenhed. Pool/spa-området blev brugt flittigt af både børn og voksne.

D.
sagde , Fredensborg

Fantastisk lækkert hus, men al hvad man kunne have behov for, og meget hjemligt indrettet. Vi kommer rigtig gerne igen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:149 / 2.006
Renoveret / Byggeår:2019 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...