Strandnært poolsommerhus i Vejers Strand med sauna og spabad

3.5
icon
icon
icon
icon

Jafdalvej 37, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50084
9 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

På en stor plænegrund i Vejers Strand ligger dette stråtækte poolsommerhus med plads til 9 personer. Sommerhuset er lyst indrettet og byder på noget for alle med både swimmingpool, spabad og sauna. Kun 500 meter skiller jer fra det brusende Vesterhav, og Vejers’ hyggelige centrum ligger 10 minutters gang fra ferieadressen. Op til 2 hunde tilladt!

Stort sommerhus med swimmingpool, sauna og spabad

Det 166 kvadratmeter store poolhus til 9 personer er velegnet til en aktiv familieferie tæt ved Vesterhavet. 

Indretningen omfatter desuden alle praktiske nødvendigheder i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, og med en hurtig og stabil internetforbindelse til fri afbenyttelse kan alle mand streame film og serier på de medbragte iPad’s og computere.

Feriehusets highlight er uden tvivl poolafdelingen, som ud over en indendørs swimmingpool er udstyret med spabad og sauna. Der er altså sørget for lidt til enhver smag, og mens vandhundene plasker rundt i poolen, kan andre læne sig tilbage i varmen i saunaen eller det boblende spabad.

Afskærmet terrasse, stor græsplæne og fem minutters gang til stranden

Poolsommerhuset er beliggende på en mere end 2.000 kvadratmeter stor, velholdt plænegrund. På den afskærmede terrasse kan I sætte jer godt til rette i havemøblerne eller liggestolene og suge den friske havluft til jer. Børnene og hundene vil elske at tumle rundt på den store græsplæne, der desuden har både gyngestativ og sandkasse.

Skal der planlægges en udflugt, er stranden et klart ”must”. Kun 500 meter skiller jer fra vandkanten, og Vesterhavet er hele året rundt en fantastisk oplevelse, der blæser selv de mest rutinerede naturelskere bagover.

Cirka 10 minutters gang fra ferieadressen ligger Vejers Strands hyggelige centrum, hvor I finder købmand, spisesteder og små, finurlige forretninger af forskellig art.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50084

D.
sagde , Vejle

Nej, alt var så fint og i orden, og dejligt at vi kunne have vores søde 2 hunde med på ferie.Der er en skøn og stor græsplæne på grunden.Vores feriehus med pool og med plads til vores 2 hunde, var lige det vi søgte. Vi, et ældre ægtepar, nød godt af det dejlige hus med poolen, som vi benyttede hver dag. Samtidigt var det skønt at vi kunne gå op i den fineste skov/ plantage, og gå de dejligste lange ture hver dag. Huset var godt indrettet , og vi manglede ingenting.
Dejlig ferie og husVores feriehus havde den allerbedste beliggenhed, med gåafstand
til skoven, så vi kunne gå lange ture med vores 2 hunde.
Ligeledes gåafstand igennem klitterne ned til havet, og gåafstand til byen, hvor der i vores ferieperiode var Ravfestival, som vi var oppe at kigge på og købe nogle smykker .

D.
sagde , Dragør

Meget dejligt feriehus med fantastisk poolområdeSoverum:4
Bolig-/Grundareal:166 / 2.045
Renoveret / Byggeår:2020 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 3 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...