Hyggeligt sommerhus med brændeovn 200 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Bjærgevej 2, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50124
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Skal jeres næste ferie foregå tæt på Vesterhavet? Så bør I tage et kig på dette hyggelige sommerhus med brændeovn på Bjærgevej 2 i Vejers. Sommerhuset er beliggende kun 200 meter fra det skønne Vesterhav – og desuden er der også kun 800 meter til den nærmeste indkøbsmulighed fra sommerhuset. I feriehuset, der er renoveret i 2021, kan op til 6 personer holde en skøn ferie.

Dejlig beliggenhed kun 200 meter fra Vesterhavet og stranden

Sommerhuset på Bjærgevej 2 i Vejers har en skøn beliggenhed, hvor I hverken bor langt fra strand eller indkøb. Fra sommerhuset har I blot 200 meter til Vesterhavet og de smukke sandstrande, og I vil på kort tid kunne gå dertil, når I trænger til en frisk gåtur langs vandet eller en dukkert i bølgen blå.

I bor desuden kun 800 meter fra jeres nærmeste indkøbsmulighed, og derfor vil I også hurtigt kunne få fat i de sidste ting til middagen, hvis I skulle mangle noget. I Vejers er der 2 købmandsbutikker, I kan klare jeres ferieindkøb hos.

Hyggelig indretning med brændeovn

I sommerhuset er rammerne sat for en dejlig ferie for hele familien. Her vil I blive mødt af en hyggelig indretning, og I vil uden tvivl straks føle jer hjemme her!

På sommerhusets 130 kvadratmeter finder I 3 gode soveværelser, hvor I kan få jeres skønhedssøvn på ferien. 2 af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng hver, mens der på det tredje soveværelse er en etageseng. Efter en god nats søvn skal I ikke bekymre jer om kø til badeværelset – her er hele 2 badeværelser, der endda begge har gulvvarme, så I også slipper for kolde fødder.

I stuen kan I samles til hyggelige feriestunder med en god film i tv’et, et sjovt spil omkring bordet eller madlavning i køkkenet. Her har I også en brændeovn, der med sin knitren og varme sørger for at fuldende den hyggelige feriestemning.

Afskærmet terrasse med havemøbler, liggestole og grill

På de varme og solrige feriedage skal I selvfølgelig ud at nyde vejret, og dét kan I gøre på sommerhusets terrasse. Terrassen er åben og afskærmet, og her står der både havemøbler, liggestole og en grill til rådighed for jer, så I kan få mest muligt ud af de solrige feriedage.

I løbet af dagen kan I slappe af i havemøblerne og liggestolene, og når aftenen begynder at nærme sig, kan I tænde op i grillen og gøre klar til aftenens grillmiddag. Alt sammen akkompagneres af lyden af brændingen i baggrunden. Efter grillmiddagen kan I gå en tur til stranden, hvor I kan se en smuk solnedgang.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:130 / 895
Renoveret / Byggeår:2021 / 1932

Køkken:

Køleskab, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...