Firestjernet sommerhus med spa og 450 meter til strand

4
icon
icon
icon
icon

Ternevej 1, Vejers

- Sommerhusnr.: 50144
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Ternevej 1 i Vejers Strand står dette skønne feriehus klar til jeres næste ferie. Her kan I holde ferie for op til 6 personer, og I er også velkomne til at have op til 2 hunde med. Det firestjernede sommerhus byder på en dejlig spa, og så er der kun 450 meter fra sommerhuset til Vesterhavet og jeres nærmeste indkøbsmulighed.

Hyggelig indretning – badeværelse med spa

Når I træder ind i det firestjernede sommerhus på Ternevej 1 i Vejers Strand, bliver I budt velkommen af den hyggelige indretning, som I uden tvivl vil føle jer godt tilpas i. Her er der både højt til loftet og et skønt lysindfald, der er med til at skabe den helt rette ferieatmosfære.

Sommerhusets køkken og spiseplads ligger i åben forbindelse med stuen, og derfor kan I virkelig nyde hinandens selskab. Her kan I nemlig lave mange ting sammen, såsom at se film og lave mad, mens I også kan lave forskellige ting og stadig være tæt på hinanden. Brændeovnen i rummet sørger for at sætte prikken over i’et for feriestemningen.

På sommerhusets badeværelse har I mulighed for at nyde dejlige, afslappende stunder. Her venter jer nemlig en skøn spa, hvor I kan komme helt ned i gear i det varme, boblende vand. På badeværelset er der desuden gulvvarme, så I ikke fryser tæerne fra morgenstunden.

Sommerhusets 103 kvadratmeter er desuden indrettet med 3 gode soveværelser, hvor I kan få jeres skønhedssøvn. På 2 af soveværelserne er der dobbeltsenge, mens det tredje soveværelse er indrettet med 2 enkeltsenge.

Terrasse med havemøbler og grill

Udendørs har I en åben terrasse, hvor der står havemøbler klar til jer, som I kan sætte jer til rette i, mens I nyder solen og lyden af vinden i de omkringliggende træer. På terrassen har I desuden en grill, som I kan tilberede lækre, saftige bøffer på om aftenen som afslutning på dagen.

Kun 450 meter til Vesterhavet og nærmeste indkøb

Fra jeres ferieadresse kan I hurtigt nå til både Vesterhavet og jeres nærmeste indkøbsmulighed til fods. Der er nemlig kun 450 meter til begge dele. Vesterhavet bør I besøge, uanset hvornår på året I holder ferie i sommerhuset. Her er der mulighed for lange gåture, friske dukkerter og meget mere.

Når I skal handle ind i løbet af ferien, kan I gøre det hos de to købsmandsbutikker, der ligger i Vejers Strand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50144

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr schön eingerichtet geräumig und viel Platz 2 gemütliche Terrassen schöne große Küche und ein schönes großes Bad. Die Umgebung ist naturbelassen zum Strand und die Einkaufsmöglichkeit sind nicht weit.
Wir werden das Haus auf jedenfall nochmal buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ankommen, wohlfühlen und entspannen – das Haus war toll! Das Haus bietet viel Platz und Möglichkeiten sich zu entspannen. Mit der Terrasse hinterm Haus findet sich ein windgeschützter Platz, um die Sonne genießen zu können. Das Haus ist hell, sauber und gepflegt.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 1.555
Renoveret / Byggeår:2006 / 1965

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Tæppe i stue, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...