6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I dette hyggelige og rummelige stråtagshus i Vejers Strand kan I helt sikkert tilbringe en dejlig ferie ved vestkysten. Huset har nemlig ikke kun en fantastisk beliggenhed i det smukke klitlandskab, men er også udstyret med brændeovn, gratis internet og mange andre gode faciliteter.

Kombineret spisestue med åbent køkken

Huset breder sig på i alt 140 m², og her er rigelig med plads til 6 personer og 2 hunde. Især det hyggelige opholdsrum, hvor stue, køkken og spiseafdeling smelter sammen i ét, bliver centrum for masser af samvær og feriehygge.

Få varmen foran den knitrende brændeovn, slap af på den gode lædersofa og læs en spændende bog, eller saml familien i køkkenet til en omgang fælles madlavning – mulighederne er uendeligt mange.

Nyd solen på en af terrasserne

Fra stuen kommer I ud på den overdækkede terrasse, hvor I kan slappe af i det gode vejr eller holde en grillaften. Gode havemøbler og liggestole står naturligvis til rådighed, så I alle kan finde en plads i solen (eller skyggen, hvis I får det for varmt).

Det hyggelige stråtagshus er indrettet med i alt 2 badeværelser med gulvvarme, et på stueetagen og et på første sal. Dertil kommer tre soveværelser, hvor I har mulighed for at trække jer lidt tilbage, hvis I får brug for det.

Fantastisk beliggenhed kun 200 m fra stranden

Vejen til Bjærgevej 2A i Vejers Strand slænger sig mellem det smukke klitlandskab. Her får I et godt grundlag for en stille og rolig ferie og en super skøn beliggenhed kun 200 meter fra Vesterhavet. På få minutter når I altså vandet til fods – kan det blive meget bedre?

Også den hyggelige ferieby Vejers Strand med sine små caféer og spændende forretninger ligger kun en gåtur væk.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:140 / 2.044
Renoveret / Byggeår:2005 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...