Charmerende træhus med sauna på privat naturgrund

3
icon
icon
icon

Kratvej 64, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50702
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I dette charmerende, 70 m² store træhus i det populære Vejers Strand vil I med det samme føle jer hjemme. Med jeres helt egen sauna er I garanteret en afslappende ferie, og på den private naturgrund kan de små feriegæster få lov til at lege.

Masser af feriehygge og egen sauna

Fra entréen kommer I ind i det moderne og hyggelige opholdsrum, der kombinerer stue og køkken i ét. Her får I det helt klassiske sommerhus-look med gulvtæppet og de træbeklædte vægge og lofter, og hele huset emmer af hyggelig feriestemning. Især sofaafdelingen med brændeovn og den lille alkove i hjørnet bliver centrum for mange skønne feriestunder i godt selskab.

I det veludstyrede køkken med opvaskemaskine og mikroovn, kan I sammen tilberede aftensmaden og brygge den første kop kaffe om morgenen. Og mens I samles om spisebordet til de nybagte rundstykker, kan I gennem de store vinduesfronter nyde den smukke udsigt ud over haven.

På badeværelset finder I den lille sauna – og efter et forfriskende brusebad, kan I sætte jer i varmen og blive tørre igen.

Uforstyrret ferie med 10 minutters gang til stranden

I dette skønne ikke-ryger hus er der tænkt på alle aldre, og til de små feriegæster står både en barneseng, en barnestol og et gyngestativ til rådighed. På den 1.400 m² store grund er der mere end god plads til leg og boldspil på græsplænen. Og mens børnene leger, kan I slappe af i liggestolene eller tilberede aftensmaden på grillen.

På Kratvej 64 er I omgivet af høje træer, der giver jer masser af privatliv. Ud over den fredfyldte beliggenhed, er I heller ikke langt fra hverken stranden eller Vejers Strands hyggelige bymidte, som alt sammen kan nås på en lille gåtur.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 50702

D.
sagde , Fredericia

Slidt køkken og badeværelse. Ellers fint hus, dejligt med alkove og lækker terrasse. Hyggeligt med rådyr i haven flere gange om dagenSoverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.400
Byggeår:1990

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...