6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca.
Swimmingpool
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Ferielejligheden på Nordvej 11- 1 er en del af Vejers Feriecenter, og her har I helt gratis adgang til en fælles swimmingpool. Og med en beliggenhed kun 100 meter fra stranden, er der dømt badeferie hele året rundt! 

Afslappende atmosfære og adgang til swimmingpool

Lejligheden rummer plads til 6 personer, og her er også plads til hunden, så I kan tage hele familien med. Huset er delt på to planer med et enkelt soveværelse i stueetagen og de to sidste på første sal.

Ferielejligheden er en del af Vejers Feriecenter med i alt 22 lejligheder og det betyder, at I har adgang til en fælles swimmingpool, som står til fri afbenyttelse hele året rundt. Her kan I altså holde badeferie selv i vinterkulden.

I fællesrummet ved poolen finder du et ekstra rum med sauna og vaskemaskine – disse faciliteter kan du benytte efter først til mølle princippet mod betaling af gebyr.

Skøn beliggenhed tæt på Vejers’ strand og centrum

Huset har sin egen lille terrasse, der er afskærmet på begge sider. Her kan I nyde de solrige dage fra havemøblerne eller liggestolene, og om aftenen kan der tændes op i husets grill for at runde dagen helt perfekt af.

Har I brug for lidt afveksling? Vesterhavet ligger kun 100 meter væk – så tæt på, at I kan høre bølgernes brusen fra terrassen, og den brede sandstrand er et paradis for både store, små og firbenede feriegæster.

Næsten lige uden for døren har I også Vejers Strands hyggelige centrum med fine forretninger, gode spisesteder og lækre iscaféer. Her er alt inden for rækkevidde.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 50801

DE
D.
sagde , Stade

Gemütliches Ferienhaus für bis zu 6 Personen und einem Hund. Das Haus liegt in Top Lage direkt am Strand und Geschäfte sind fußläufig zu erreichen. Für einen Pool, einige Spielmöglichkeiten ist in einem separaten Häuschen gesorgt. Ein kleiner Spielplatz ist ebenfalls neben dem Haus. Das Haus verfügt über eine kleine Terrasse mit einer Grillmöglichkeit. Wer es einfach mag, ist hier genau richtig.

DE
D.
sagde , Braunschweig

Das Ferienhaus ist praktisch eingerichtet und verfügt über 6 Betten, für Familie perfekt, für Freunde lieber etwas größeres suchen. Habe einmal Urlaub mit einer Freundin gemacht, würde auch mit 2 Freundinnen gehen. Diesmal war ich mit meinem Mann dort und bei etwas regnerischem Wetter war es perfekt für uns. Wir kommen gerne wieder, für den Sommer haben wir bereits gebucht für unsere Enkel und uns.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gut gelegen. Für junge Familien mit größeren Kindern sehr geeignet.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:62 / 100
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...