Rustikt træhus med brændeovn på stor naturgrund

3
icon
icon
icon

Dalen 20, Mosevrå

- Sommerhusnr.: 51053
3 pers.
Antal personer
8000 m.
Nærmeste strand
6500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i naturen i det lille feriehusområde Mosevrå ligger dette lille charmerende feriehus på 54 m3 til 3 personer, og venter på naturelskere. Grunden ligger langt fra det populære Blåvand og her kan naturen nydes i fulde drag. Feriehuset er charmerende med træbjælker, der giver huset et rustikt præg sammen med de bløde sofaer, det landlige køkken og hyggelige soverum. Feriehuset har et dejligt udenomsareal med både shelter, hængekøje og bålplads.

Charmerende feriehus til den lille familie

Hvis I er en lille familie eller venneflok på max. 3 personer, der elsker naturen og ønsker et feriehus, hvor freden og roen sænker sig, straks I træder ind ad døren, så skal I køre til Dalen 20 i Mosevrå. Det lille feriehus ligger midt på den velplejede grund og området indbyder til lange gåture og stille aftener under stjernehimlen.

De 54 m2 er godt udnyttet og rummer 2 soveværelser med i alt 3 sovepladser, et godt badeværelse, et stort opholdsrum med køkken, spisebord, hyggekrog og stue. Midt i rummet sørger brændeovnen for varme og hygge, men benyt også den energibesparende varmepumpe. 

Udeliv for naturelskere

Omkring feriehuset er der en dejlig delvist overdækket træterrasse, hvor måltiderne kan tilberedes på grillen. Nyd en god bog, en lille middagslur på liggestolene i solen eller i hængekøjen i træernes skygge, alt efter hvad I foretrækker. Det lille shelter indbyder til en overnatning i det fri, eller bare lidt aftenhygge ved bålet, hvor I kan kigge på stjerner og måske se et stjerneskud.

Udflugter til Oksbøl, Blåvand eller Vejers

I nærheden af Mosevrå er er flere udflugtsmuligheder med forskellige aktiviteter og naturoplevelser. Tag eksempelvis til Blåvandshuk Fyr, Danmarks vestligste punkt, og nyd den fantastiske udsigt over området; Oplev bunkermuseet Tirpitz med den interessante udstilling og smukke arkitektur eller kør en tur ned Vejers Strand til en vandretur langs vandet.

 

  

Det siger vores gæster om sommerhuset 51053

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schöner Außenbereich, gemütliche Atmosphäre, viele Utensilien zum Kochen.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:54 / 2.571
Byggeår:1987

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...