Moderne sommerhus i Mosevrå med brændeovn til 6 personer

3
icon
icon
icon

Dalen 7, Mosevrå

- Sommerhusnr.: 51080
6 pers.
Antal personer
6000 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.

Dette moderne og smukke sommerhus står klar til jer! Sommerhuset har plads til 6 personer og sætter rammerne for en perfekt ferie i det vestjyske. I bliver med det samme fan af både sommerhusets indre og ydre. Og ikke mindst den ugenerede grund bliver et hit, da I kan få lov at nyde jeres ferie i fred. Yderligere har sommerhuset 2 terrasser, som sikrer, at I altid kan finde et solspot. I det omkringliggende skovområde finder I også en hængekøje, og i haven er der sandkasse og gynge til familiens mindste.   

Lyse omgivelser, gennemført indretning og en alkove

De lyse omgivelser og den gennemførte indretning byder jer straks velkommen, så snart I træder inden for døren. Sommerhuset har loft til kip og tilsammen med brændeovnen skabes der den helt rigtige sommerhusstemning. Hele familien kan samle sig i stuen, og her kan I sætte jeres yndlingsfilm på sommerhusets fladskærms-tv, mens I lytter til de knitrende lyde fra brændeovnen.
 
Stuen er i åben forbindelse med det charmerende køkken, hvor I kan samles om madlavningen. Her sørger det store vinduesparti i rummet for et dejligt lysindfald. De 6 sovepladser er fordelt på 3 soveværelser – 2 med dobbeltseng og 1 soveværelse med enkeltmandssenge – dette vil familiens teenagere være vild med.

Yderligere finder I en alkove i stuen, hvor gæster eventuelt kan overnatte, eller hvor du kan trække dig tilbage med en god bog i hånden. Sommerhuset har desuden et badeværelse med gulvvarme.

Fantastisk udendørsområde og hele 2 terrasser

Sommerhuset har 2 terrasser, som befinder sig på hver sin side af feriehuset. Det vil sige, at I både har morgen- og aftensol, og I kan derfor nyde solen hele dagen. Terrasserne er selvfølgelig udstyret med diverse havemøbler, liggestole og en grill. Desuden finder I på terrassen en parasol, så I for eksempel kan nyde frokosten udenfor i skyggen.

Ugeneret grund og afslapning i hængekøje

Sommerhuset befinder sig på adressen Dalen 7 i Mosevrå. Med denne placering får I et fantastisk sommerhus på en ugeneret grund. Sommerhusgrunden er nemlig omgivet af høje fyrretræer, og I kan derfor nyde ferien i fred og ro. I haven finder I sandkasse og gyngestativ, og i det omkringliggende skovområde er der en hængekøje. Her kan du virkelig træde et skridt tilbage fra det hele og nyde roen og idyllen af skovens fugle, der kvidrer.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:83 / 1.690
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...