Skønt sommerhus med naturskøn beliggenhed, 500m fra stranden

3
icon
icon
icon

Blåbærvej 25, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52030
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

På Blåbærvej 25 i Grærup Strand finder I dette fine sommerhus med plads til 6 personer. Huset er indrettet med kærlighed, har gode praktiske faciliteter og er beliggende på en kæmpe naturgrund med udsigt til den smukke hede. Det brusende Vesterhav ligger kun 500 meter væk.

Indrettet med kærlighed og med øje for det praktiske

I vil straks falde godt til i dette skønne feriehus, som er ideelt til en familieferie eller en romantisk kæresteudflugt. Huset er velholdt og indrettet med kærlighed, og feriestemningen er helt i top.

Husets hjerte er det store opholdsrum, hvor stue og køkkenalrum er lagt sammen. I det store køkken er der god plads til, at hele familien kan samles om madlavningen, og fra det hyggelige sofahjørne kan I nyde udsigten til den store grund med lyngklædt hede. 

Der er 4 sovepladser i huset, mens de sidste 2 findes i annekset, som også har eget badeværelse. Der er både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en god internetforbindelse samt et godt bryggers med mulighed for opbevaring.

Gode terrasser, fantastisk udsigt og 500 meter til stranden

Rundt om huset finder I flere gode terrasser, som alle er forbundet af en flisesti. Der er både havemøbler og liggestole, så I kan nyde de solrige dage og den fantastiske udsigt til den i alt 3.496 kvadratmeter store naturgrund.

Grærup Strand er et roligt ferieområde med smuk natur så langt, øjet rækker. Den hvide sandstrand ligger kun 500 meter væk fra feriematriklen, og en gåtur langs vandet er en skøn mulighed for at tanke nye kræfter langt væk fra den travle hverdag.

Kun en kort køretur fra huset ligger Vejers Strand, en charmerende lille ferieby med indkøbsmuligheder, spisesteder og spændende forretninger, som helt sikkert er en udflugt værd. Måske har I lyst til en cremet softice i sommervejret, eller et restaurantbesøg efter en dejlig dag i den vestjyske natur?

Her er I garanteret en skøn og rolig ferie i smukke omgivelser!

Det siger vores gæster om sommerhuset 52030

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus, som passer godt til os – vi er der for naturen og har ikke brug for specielt meget luksus.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 3.496
Renoveret / Byggeår:2003 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Grærup Strand

Grærup Strand er det ideelle sted at holde ferie, hvis du vil have rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er ingen forretninger i Gærup Strand, hvilket bidrager til den fredfyldte atmosfære i området. Samtidig ligger Vejers Strand blot nogle få kilometer væk, og her er der masser af muligheder for at tage på shoppetur i områdets mange specialbutikker. Der er også en købmand i Vejers Strand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb.

Beliggenhed og landskab: Klitter, strand, skov og hede kendetegner landskabet ved Grærup Strand.

Dit sommerhus i Grærup er også tæt på den naturskønne Filsø og der ligger en stor fiskesø i Grærup, hvor der kan fanges ferskvandsfisk af flere forskellig slags.

Indkøb og shopping: Vejers Strand, hvor du finder både en købmand og specialbutikker af forskellig slags, ligger få minutters kørsel fra Grærup Strand. De nærmeste større supermarkeder ligger i Blåvand og i Oksbøl, begge cirka 20 minutters kørsel fra Grærup Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Grærup Fiskesø
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 15 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 15 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksbøl, cirka 20 minutters kørsel fra Gærup Strand.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...