Moderne indrettet feriehus med spabad i naturskønne omgivelse

4
icon
icon
icon
icon

Lyngheden 3, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52053
8 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en stor og åben naturgrund med en fantastisk udsigt ligger det skønne feriehus på Lyngheden 3 og venter på jer. Feriehuset er nybygget i 2021 og har plads op til 8 personer. Feriehuset er perfekt for dig med en stor familie, eller til en pause fra hverdagens stress og jag sammen med gode venner. Du er også velkommen til at medbringe dine to hunde på ferien og udforske de smukke omgivelser i Grærup.

Moderne, stilfuldt og behageligt – med spabad til øjeblikke med velvære

Den lyse og moderne indretning er både behagelig og praktisk på samme tid – især hvis du rejser med hele familien, er det en fordel, at du har både vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og i alt 2 badeværelser, der er udstyret med gulvvarme. I feriehuset er der i alt 8 senge fordelt på 4 soveværelser, hvoraf 2 er udstyret med en dobbeltseng og de 2 andre med enkeltsenge.

Hvis du længes efter en pause fra hverdagen, er Lyngheden 3 det rigtige sted for dig. Ikke kun det omkringliggende område bidrager til absolut afslapning – det tilhørende spabad sørger ligeledes for velvære til krop og sjæl.

På sommerhusets både åbne og overdækkede terrasse finder I gode havemøbler, solvogne og en grill, så I her kan tilberede lækker aftensmad på de lune sommeraftener.

Et godt feriehus for dem, der søger fred og ro – i fantastiske omgivelser

Grærup er et lille idyllisk feriested midt i den storslåede vestjyske natur. Her skal du bare slappe af og nyde roen og freden. Hele området ligger midt i et åbent hedelandskab, der især i sensommeren fremstår med de smukkeste farver. Og hvis du kan lide at vandre, cykle eller slentre i timevis ved havet, er dette det rigtige sted for dig!

Så snart du kommer ned til havet, skal du krydse de høje og undertiden meget imponerende klitter, som den danske vestkyst er kendt for. Lige foran dit sommerhus ligger en idyllisk fiske sø med en vandresti, der går omkring hele søen – perfekt for gåture med dine hunde.

Hvis du vil have variation eller underholdning, er de velbesøgte og populære feriesteder Henne Strand, Blåvand og Vejers ikke langt væk. En cykelsti forbinder de 3 nævnte feriebyer og fører dig midt i det vidunderlige landskab – gennem hede, små skovområder, forbi søer og tværs igennem territoriet for en stor population af rådyr – med lidt held er I heldige at møde en flok.

Det siger vores gæster om sommerhuset 52053

D.
sagde , Danmark

Lækkert feriehus med alt hvad vi behøvede. Skøn udsigt til fiskesøen.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:175 / 3.660
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (190 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Grærup Strand

Grærup Strand er det ideelle sted at holde ferie, hvis du vil have rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er ingen forretninger i Gærup Strand, hvilket bidrager til den fredfyldte atmosfære i området. Samtidig ligger Vejers Strand blot nogle få kilometer væk, og her er der masser af muligheder for at tage på shoppetur i områdets mange specialbutikker. Der er også en købmand i Vejers Strand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb.

Beliggenhed og landskab: Klitter, strand, skov og hede kendetegner landskabet ved Grærup Strand.

Dit sommerhus i Grærup er også tæt på den naturskønne Filsø og der ligger en stor fiskesø i Grærup, hvor der kan fanges ferskvandsfisk af flere forskellig slags.

Indkøb og shopping: Vejers Strand, hvor du finder både en købmand og specialbutikker af forskellig slags, ligger få minutters kørsel fra Grærup Strand. De nærmeste større supermarkeder ligger i Blåvand og i Oksbøl, begge cirka 20 minutters kørsel fra Grærup Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Grærup Fiskesø
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 15 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 15 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksbøl, cirka 20 minutters kørsel fra Gærup Strand.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...