Sommerhus med brændeovn og rolig, naturskøn beliggenhed

2.5
icon
icon
icon

Bjørnedalen 19, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52060
4 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til et pusterum fra hverdagen og elsker I den vestjyske natur? Dette sommerhus i Grærup Strand rummer plads til 4 personer, er indrettet med brændeovn og har en rolig beliggenhed kun 600 meter fra Vesterhavet – og fra den store terrasse kan I nyde udsigten til det lyngklædte klitlandskab dagen lang.

Klassisk sommerhus til 4 personer med brændeovn

Feriehuset på Bjørnedalen 19 byder på 110 kvadratmeter og plads til op til 4 personer. Både indretningen og beliggenheden oser af klassisk sommerhusstil. Her kommer samvær og afslapning i centrum; en helt enkel sommerhusferie, midt i naturen og langt væk fra den travle hverdag.

Gennem de store vinduespartier i opholdsrummet har I udsigt til det smukke klitlandskab, der omgiver sommerhuset. Og mens I kobler af på sofaen med en spændende bog eller en friskbrygget kop kaffe, sørger den knitrende brændeovn for god varme og ikke mindst den helt perfekte ferieatmosfære.

Stor terrasse, rolig og naturskøn beliggenhed og kun 600 meter til vandet

Grærup Strand er generelt et roligt ferieområde med fantastisk natur så langt øjet rækker, og beliggenheden på Bjørnedalen er ingen undtagelse. Feriehuset ligger midt i det lyngklædte klitlandskab, godt afskærmet af høje klitbanker på alle sider af huset.

En stor terrasse med en både afskærmet, overdækket og åben del giver jer de bedste forudsætninger for at nyde den friske luft og naturen helt tæt på og på de solrige dage kan I slænge jer i både havemøbler og liggestole. En grillmiddag i den lune aftensol er den perfekte afslutning på en dejlig dag i det fri.

Det brusende Vesterhav ligger kun 600 meter fra sommerhuset, og der findes intet mere afstressende end en lang spadseretur langs vandet i den salte havluft – eller måske endda en forfriskende dukkert i bølgerne?

Det siger vores gæster om sommerhuset 52060

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschöne Lage eines gemütlichen Ferienhauses in der Dünenlandschaft von Graerup. Alles da, was man braucht. Uns störte nicht, dass es keine Spülmaschine gab – die Sauna war unser Highlight, wärmt es doch nach durchgepusteten Strandpapiergängen wieder gut auf. Die Betten waren sehr angenehm und scheinbar vor nicht allzulanger Zeit getauscht worden. Zu Fuß braucht man etwa 5-10 min durch die Dünen bis zum Meer, mit dem Rad ca. 15-20 min durch den Wald Bus nach Vejers zum Einkaufen, Eis essen oder dortigen Strand.

DK
D.
sagde , Danmark

Et 2 stjernet hus hvor roen og den friske luft blander sig med havets brusen. Til til at lade tankerne flyve mens man vasker op i hånden. Kronhjorte, ræv og hugorm lige udenfor terrassen.

DE
D.
sagde , Deutschland

In diesem kuscheligen Haus fühlten wir uns sofort heimisch. Alles war sehr liebevoll eingerichtet. Besonders gut haben uns auch die Terrassen und vorallem die Dünenlandschaft gefallen. Mühelos konnten wir jeden Tag den Strand zu Fuß erreichen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.850
Renoveret / Byggeår:1987 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L).

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Grærup Strand

Grærup Strand er det ideelle sted at holde ferie, hvis du vil have rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er ingen forretninger i Gærup Strand, hvilket bidrager til den fredfyldte atmosfære i området. Samtidig ligger Vejers Strand blot nogle få kilometer væk, og her er der masser af muligheder for at tage på shoppetur i områdets mange specialbutikker. Der er også en købmand i Vejers Strand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb.

Beliggenhed og landskab: Klitter, strand, skov og hede kendetegner landskabet ved Grærup Strand.

Dit sommerhus i Grærup er også tæt på den naturskønne Filsø og der ligger en stor fiskesø i Grærup, hvor der kan fanges ferskvandsfisk af flere forskellig slags.

Indkøb og shopping: Vejers Strand, hvor du finder både en købmand og specialbutikker af forskellig slags, ligger få minutters kørsel fra Grærup Strand. De nærmeste større supermarkeder ligger i Blåvand og i Oksbøl, begge cirka 20 minutters kørsel fra Grærup Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Grærup Fiskesø
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 15 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 15 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksbøl, cirka 20 minutters kørsel fra Gærup Strand.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...