Dejligt sommerhus i ugenerede omgivelser med pavillon

4
icon
icon
icon
icon

Østkrogen 2, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60001
6 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Godt gemt mellem træer og lyng i grønne omgivelser står dette fine træsommerhus ganske ugeneret i udkanten af Blåvand. Den lyse og venlige indretning sammen med den flotte natur, pavillionen og den skønne terrasse er den perfekte kombination og garanterer en dejlig ferie.

Forelsk jer ved første blik i de flotte omgivelser med pavillon

Fra første blik vil I forelske jer i sommerhuset, og I behøver såmænd ikke engang træde ind ad døren, før I er overbevist.

Omgivelserne er dejlig grønne og ugenerede og giver jer masser af privatliv på den store terrasse, der løber hele vejen rundt om huset. Med træerne, der omkranser grunden, får I en herlig idyllisk stemning og en autentisk følelse af at bo midt ude i skoven.

Mens I får et afbræk fra den stressede hverdag i liggestolene, kan de mindste feriegæster få masser af sjov ud af legetårnet og sandkassen, og pavillionen sørger for, at I kan nyde den smukke natur selv i regn og blæst. Her får I helt sikkert tilbragt mange hyggelige stunder og nye ferieminder.

Harmoni og hyggelig stemning i den åbne spisestue

Med Østkrogen 2 som hjem for ferien, får I et hyggeligt og hjemligt hus, hvor I med det samme vil falde godt til og kan lade feriefreden sænke sig over jer. Den lyse indretning vil byde jer varmt velkommen og sørge for en harmonisk stemning.

Køkken- og spisestueområdet er dejlig åbent og indbyder til masser af fælles madlavning, hyggelige snakke rundt om spisebordet og sene aftener med kortspil og stearinlys.

Efter en ny feriedag med masser af nye oplevelser, en dasedag på terrassen, eller måske en udflugt til den hyggelige ferieby i Blåvand, kan I slutte dagen af på bedste vis på sofaen med en god bog eller en film, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Den perfekte feriedag er fuldendt.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60001

D.
sagde , Danmark

Dejligt og godt indrettet
Passede perfekt til vores behov
Lækker lille hus i haven

D.
sagde , Danmark

Pænt og rent hus. Pænt porcelæn og udstyr i det hele taget. Dejligt mange havemøbler.
For mange pynteting især på gulve.God beliggenhed og dejlig udsigt over åben mark. Meget stille og roligt område.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 3.730
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...