Luksusferie tæt på strand og centrum i dette velholdte feriehus

4
icon
icon
icon
icon
3038
Poul Thøstesensvej 4, Blåvand - Søg på husnr. 60004
Gæsterne siger: icon icon

I Blåvands dejlige ferieområde finder I dette røde murstenshus, der har alt, hvad feriehjertet begærer. Med kort afstand til hjertet af Blåvand og den endeløse sandstrand, og både sauna og spabad til at få varmen igen efter en dag i den friske luft er her perfekte rammer for en luksuriøs og afslappende ferie.

Feriestemning på terrassen eller afslapning foran brændeovnen

I det velholdte 8 personers hus på Poul Thøstensensvej 4 er der sørget for det hele. Huset er enkelt indrettet, men med masser af personlighed, så I vil hurtigt falde til i det midlertidige hjem.

Spring udpakningen over og lad feriestemningen tage over på den dejlige terrasse, hvor I rigtig kan slappe af i liggestolene og nyde vejret. Børnene har rig mulighed for leg og boldspil på græsplænen, mens I læser en god bog og nyder freden og roen, og indenfor står PlayStation’en klar. Der er også TV2 i huset.

Skulle vejret svigte jer, kan I hurtigt søge ly under den overdækkede del af terrassen, og ellers står brændeovnen i stuen klar til at sprede varme og masser af feriestemning, mens regnen trommer på ruden udenfor.

Tag en tur til stranden og få varmen i spaen og saunaen

Huset har en skøn beliggenhed tæt på både centrum og stranden, og et par dagsudflugter i løbet af ferien er helt oplagt. Det mægtige Vesterhav er en oplevelse i alt slags vejr, og på en lille gåtur når I hjertet af Blåvand med masser af hyggelige forretninger og caféer.

Efter en lang gåtur langs strandkanten med røde kinder efter den friske havluft, står saunaen og spabadet klar til at varme jer, inden aftensmaden skal tilberedes, og som den perfekte afrunding på dagen kan I tage den korte tur ind til byen og få en lækker softice på en af de små iscaféer.

Her er der rig mulighed for at holde en skøn ferie – med noget for enhver smag.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60004

D.
icon
icon
sagde , Danmark

Hyggeligt hus , dejlig ude område ☺Soverum:3
Bolig-/Grundareal:111 / 1.574
Byggeår:1998

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...