Lækkert poolhus i Blåvand kun 200 meter fra Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Fyrvej 37C, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60020
12 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 24
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

På Fyrvej 37 C i Blåvand ligger dette lækre poolsommerhus til 12 personer. Feriehuset er det oplagte valg til en storstilet familieferie, og de 212 kvadratmeter rummer underholdning for hele familien med både spabad, sauna og swimmingpool med svømmetræner. Huset har flere fede terrasser, og der er både trampolin og legeplads til børnene.

Lækker indretning med swimmingpool, sauna og spabad

Det store, stråtækte feriehus er det perfekte valg til familieferien. Huset er både lyst og lækkert indrettet med moderne interiør og med store vinduespartier, der inviterer solen og den smukke, omkringliggende natur indenfor.

De fede faciliteter sørger for underholdning for alle aldre. Den lækre, indendørs swimmingpool giver jer mulighed for at holde badeferie året rundt, og især ungerne vil elske at plaske rundt i den store pool. Der er også mulighed for lidt wellness og afslapning i husets sauna og spabad.

Huset er praktisk indrettet, og med både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en hurtig internetforbindelse bliver ferien så ukompliceret som muligt. Der er intet mindre end 3 badeværelser, så I undgår de lange køer til toilettet.

Lækkert udeareal og fantastisk beliggenhed tæt på by og hav

Det skønne poolhus har en fantastisk beliggenhed i det populære Blåvand. Der er flere fede terrasser rundt om huset, og det er helt sikkert, at alle feriegæster finder en plads i solen. Der er både trampolin og legeplads i haven, så børnene er godt underholdt, mens I slapper af i liggestolene.

Der er kun 200 meter til den hvide sandstrand og det brusende Vesterhav, som hele året rundt har en helt speciel charme; både i sommertiden, hvor der kan bades i de blå bølger, og på de kølige efterårs- og vinterdage, hvor vinden suser.

Blåvands ferieby ligger ligeledes kun en gåtur væk, og de mange butikker og lækre spisesteder er helt sikkert et besøg værd, ligegyldigt hvilken årstid I holder ferie på.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60020

D.
sagde , Kerteminde

Det bedste sommerhus vi kunne tænke os

D.
sagde , Sabro

Et rigtig dejlig hus

D.
sagde , Danmark

Dejlig feriehus , godt indrettet , alt var ok ! Børn og børnebørn var helt vild med poolen .

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:212 / 1.828
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Standvandsspa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...