Skønt sommerhus med spa, sauna og kun 400 m til stranden

3
icon
icon
icon

Kallesensvej 23, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60023
8 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.

Pænt og indrettet med kærlighed vil I blive budt velkommen af dette hyggelige klassiske sommerhus, som bagved sin røde facade indeholder ekstra luksusoplevelser til jer.

Masser af wellness med sauna og spa

Alt efter årstiden oplever man det til tider barske vestjyske klima – og så er det kun endnu skønnere, at man har et lækkert sommerhus, som med spabad og sauna kan give jer varmen igen efter en lang gåtur ved vandkanten i den friske havluft.

Ud over spaen og saunaen sørger brændeovnen også for god varme og hyggelig stemning, og i det hele taget er der masser af muligheder for at slappe af i det hyggelige feriehjem. I det lyse køkken er der god plads til at tilberede dagens ret i fællesskab, og efterfølgende kan I samles rundt om spisebordet til et lækkert måltid og et godt grin.

I de to soveværelser med dobbeltseng og køjesenge, såvel som i den hyggelige alkove i stuen, har I fin plads til at få ro og en god nats søvn. Badeværelset bliver ikke kun lyst op af dagslyset, men er også udstyret med gulvvarme, så I kan føle jer ekstra godt tilpas.

Rolig beliggenhed

På Kallesensvej 23 kan I brede jer ud på et 1500 m² grundstykke, og der er altså mere end god plads til leg og spil på græsplænen med fodboldmål, sandkasse og gynge, ligesom liggestolene står klar på terrassen. Fra huset når I også til fods hurtigt den næste købmand, så I kan sørge for lidt hygge til filmaftenerne på sofaen.

Kun 400 m til stranden

400 m til stranden, 200 m til købmanden, 200 m til restauranterne – hvad mere har man egentlig brug for? Måske begiver I jer på en gåtur mod strandkanten, hvor der kan samles rav og muslinger? Fyrtårnet i Blåvand skal selvfølgelig også bestiges i løbet af ferien, så I kan blive paf af den smukke udsigt.

Lysstøberiet, pottemageren, ravsliberen eller Blåvand-muséet byder også på spændende oplevelser og mere kendskab til egnen og menneskerne.

 Soverum:2
Bolig-/Grundareal:78 / 1.500
Byggeår:1986

Køkken:

Køleskab, fryser (15 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...