Wellness-sommerhus med sauna, spa samt ladestion til elbil

3.5
icon
icon
icon
icon

Møllehusvej 56, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60024
6 pers.
Antal personer
2400 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Ønsker I en skøn ferie i smukke omgivelser og er I fans af wellness, luksus og afslapning? Så se med her! I dette dejlige stråtakte hus bliver I rigtig forkælede med sauna, brændeovn og spabad, god plads og med hele to badeværelser.

Høj wellnessfaktor med 2 badeværelser, sauna og spabad

Alt under et tag – sloganet passer perfekt til dette hus. Her kan I ikke kun holde en hyggelig ferietid med op til 6 personer, men I har også alt, hvad der hører med til en dejlig ferie: Selvfølgelig et lyst og åbent køkken- og stuerum med et lækkert sofaområde, spisebord, brændeovn, stort fladskærms-TV samt det veludstyrede køkken, hvor I nemt kan tilberede lækre feriemåltider.

Med både sauna og spabad er rammerne sat for en ekstra luksuriøs ferie, hvor I rigtig kan koble af og nyde tiden langt væk fra den grå hverdag. Med 2 badeværelser slipper I også for kø til toilettet, når der skal bades og gøres klar til en ny feriedag.

De 4 hyggelige soveværelser sørger for en god natsøv, så I er friske til endnu en skøn feriedag.

Rolig beliggenhed i ferielandskabet

På Møllehusvej 56 finder I det i 2015 renoverede stråtagshus på en 3.437 m² stor naturgrund, tæt på det smukke klitlandskab. Med til huset hører også en stor, delvist overdækket terrasse, hvor I kan læne jer tilbage i liggestolene eller holde en hyggelig grillaften i det lune sommervejr.

Masser at se i nærheden

2400 m til stranden, 800 m til indkøb – her er helt optimale betingelser for at nyde roen, og stadig have masser af aktivitetsmuligheder i nærheden.

Vil I gerne udforske ferielandet og lære området bedre at kende? Bevæg jer roligt ud i det flotte naturlandskab og opdag de mange hyggelige steder såsom lysstøberiet, pottemageren, ravsliberen eller Blåvand-Muséet, som også byder på mange spændende nye oplevelser.

Huset har ladestation til elbiler.

Der er maks 1 lille hund tilladt.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60024

D.
sagde , Danmark

God og solid feriehus.

D.
sagde , Danmark

Dejligt sommerhus med spor af slidtage. Meget lille dobbeltseng i det ene soveværelse. Der står at der er ladestation ved sommerhuset, men det er et udendørsstik som kræver en konverter for at kunne lade bilen.

D.
sagde , Gislev

Fint hus til pengene. Der er hvad der skal være, specielt i køkkenet. Det kniber ellers mange steder.
Hyggeligt med brændeovn og den blev brugt flittigt, da det var rigtig koldt i den uge vi var der.
Vi valgte huset bland to mulige i den uge, som havde mulighed for opladning af elbil.
Det et fedt at udlejer har sørget for den mulighedSoverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 3.437
Renoveret / Byggeår:2015 / 1995

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, carport, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...