Velholdt hus i roligt område med sauna og spa

3
icon
icon
icon

Bjergbovej 14, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60028
6 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

I den nordlige, rolige del af sommerhusområdet i Blåvand ligger dette skønne sommerhus til 6 personer og venter på jer. Det røde træsommerhus er lyst og venligt indrettet, og endda med både spabad og sauna, så I kan få en rigtig afslappende ferie.

Moderne indrettet sommerhus med lækker indretning inklusiv sauna

Det røde sommerhus byder jer med det samme varmt velkommen, og så snart I træder ind ad døren, vil I mærke den hyggelige atmosfære, der fylder hele huset med den lyse og venlige indretning og de mange vinduer, der inviterer sollyset indenfor.

I det åbne spisestue- og køkkenrum har I god plads til at brede jer ud og tilbringe masser af gode feriestunder sammen rundt om spisebordet eller foran fjernsynet til en god film og brændeovnens sagte knitren i baggrunden.

Som prikken over i’et finder i både et spabad og en sauna, så I rigtig kan slappe af og værne om jer selv og hinanden – især fantastisk efter en lang gåtur langs strandkanten eller i de sene aftentimer, inden I lægger jer godt til rette i en af de gode dobbeltsenge. Med en playstation i det ene soverum bliver det aldrig kedeligt, heller ikke på regnvejsdage.

Rolig beliggenhed kun 600 meter fra købmanden

Fra den hyggelige stue har I direkte udgang til en lækker, delvist lukket terrasse, hvor I kan sidde i god læ til hver en tid under den blå himmel. For de mindste feriegæster er der både sandkasse og gyngestativ, så de aldrig kommer til at kede sig.

Med Bjergbovej 14 som ferieadresse får I ikke kun en beliggenhed, der indbyder til masser af strandbesøg ved det brusende Vesterhav, men også Blåvands livlige bymidte ligger kun en gåtur væk.

Lysstøberi, glasblæseri, pottemager, ravsliber, golf, lystfiskeri, beachvolley, ridning, bowling, mini-zoo og flere interessante muséer er blot nogle af de attraktioner, I finder i nærheden. Her er noget for alle aldre.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60028

D.
sagde , Danmark

Hyggeligt velindrettet sommerhus. Atmosfære.
Lukket grund med plads til privat liv.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 1.700
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...