Nyrenoveret feriehus med sauna og plads til hunden

4
icon
icon
icon
icon

Sønder-Vasevej 27, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60032
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

På en stille men centralt beliggende grund i Blåvand ligger dette i 2018 nyrenoverede lyses og venlige familieferiehus. Med plads til 6 personer og med gåafstand til både indkøb og strand, er huset perfekt til både børnefamilen med eller uden hund, men naturligvis også til vennepar, som sammen vil på ferie her længst mod vest.

Lyst og indbydende feriehus

Dette dejlige feriehus er lige det rigtige til at få tanket energi op. Husets rum er indbydende og lyse, både på grund af det fine lysindfald fra vinduerne og da husets vægge, lofter og gulv er holdt i lyst træ. For dejlig varme sørger gulvvarme og energibesparende luft-til-varmepume.

Hygge med samtalekøkken og brændeovn

På Sønder-Vasevej 27 er det ikke noget problem, hvis vejret holder jer inde en dag. Tænd op i brændeovnen og nyd derefter at lave mad sammen i det åbne samtalekøkken, hvor snakken kan gå hen over disken. Og efter en lækker middag, kan I tilbringe timer med familiespil og hygge. Bogorme og strikketanter vil med sikkerhed elske pladsen i den store bekvemme lænestol foran vinduet og læselampen.

Privatliv med stor afskærmet terrasse

Fra feriehusets stue er der direkte udgang til en dejlig stor afskærmet terrasse. Her kan I nyde solen, grille og holde øje med børnene, når de leger og morer sig på gyngerne. På grunden er der iøvrigt både en carport til bilen og et stort redskabsrum til cykler og proviant.

Kun 300 meter til centrum og stranden

Blåvand er en dejlig ferieby med mange butikker og restauranter, som holder åbent året rundt. Huset på Sønder-Vasevej 27 ligger centralt, men dejligt tilbagetrukket og derfor alligevel uforstyrret. Snup badetasken og gå ned og snup en frisk dukkert på én af Danmarks skønneste strande, på hjemturen kan du lige tage en omvej til isbutikke og nyde en stor softis – det er ægte strandferie!

Det siger vores gæster om sommerhuset 60032

D.
sagde , Danmark

Super skønt sommerhus der leve 100 % op til beskrivelsen, – dejligt at starte ferien i en helt perfekt rengjort sommerhus hvor der var styr på altDejligt område hvor alt er tæt på

D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus, dejlig terrasse når man har hund

D.
sagde , Danmark

Vi var positive over hus og rengøring. Superfint hus med indhegnet terrasse. Dejligt vi måtte have hund med.
Rigtig fin stand på huset.
Vi var der nogle kolde dage og havde svært ved at varme huset op.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2018 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...