Føl jer straks hjemme i dette hyggelige sommerhus, som giver jer en af Blåvands bedste ferieadresser tæt på både Vesterhavet og den livlige bymidte.

Topkomfort for 4 personer og 1 hund

I vil med det samme falde til i dette klassiske sommerhus på Toldbodvej 18, som er bygget i 1964 og renoveret i 2011, og som ligger på et næsten 2000 m² stort areal.

Her kommer samvær og nærvær i fokus. Den hyggelige spisestue med sofahjørne, spisebord til fire og få skridt derfra, det topudstyrede køkken vil sørge for masser af herlig feriestemning og kommer til at danne rammen om en hel bunke nye minder med de nærmeste.

I kan roligt medbringe jeres telefon og tablet, så I ved hjælp af den gratis’ internetforbindelse kan dele alle dagens oplevelser og feriebilleder med dem derhjemme.

Få minutter fra både strand og centrum

Med dette feriehjem følger også en helt fantastisk beliggenhed, som er helt optimal, hvis I vil ud og opleve, hvad ferieområdet har at byde på. På de´n store grund kan I helt ugeneret nyde solskinsdagene fra liggestolene, langt væk fra hverdagens stress.

Kun 200 meter væk finder I Blåvands hyggelige bymidte, hvor der findes et hav af små forretninger, caféer og restauranter, og flere andre tilbud og aktiviteter for hele familien.

I kan også følge de snoede stier gennem klitlandskabet, og på få minutter vil I nå både den brede, hvide sandstrand og Fyrtårnet, der giver jer den smukkeste udsigt ud over det unikke ferielandskab.

På de to lækre terrasser mod sydvest og øst kan I holde en hyggelig grillaften som afrunding på en god feriedag, og i den lune aftensol kan de næste dages udflugter blive planlagt.

 Soverum:2
Bolig-/Grundareal:50 / 1.900
Renoveret / Byggeår:2011 / 1964

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...