Hyggeligt sommerhus med brændeovn i naturskønne omgivelser

3
icon
icon
icon

Hedetoftvej 2, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60040
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en naturskøn plet i Blåvand ligger dette lille sommerhus til 6 personer. Her er der dømt klassisk og idyllisk sommerhusferie i grønne og rolige omgivelser. Brændeovnen sørger for varme og hyggelig stemning i de kolde feriemåneder, og i sommertiden er der dømt solbadning på den fine terrasse. Feriehuset råder over en energisparende luft-til-luft varmepumpe.

Klassisk ferieídyl med brændeovn og hyggelig indretning

Træsommerhuset på Hedetoftvej 2 oser af charme, og allerede ved første øjekast falder tankerne på den helt klassiske og idylliske sommerhusferie med fuglefløjt og knitrende brændeovn.

Indretningen lever op til de charmerende udendørs omgivelser. Interiøret er hyggeligt og komfortabelt, og de mange små pyntedetaljer gør atmosfæren hjemlig og sørger for, at I falder til med det samme.

Sovepladserne er fordelt på 3 fine soveværelser, og køkkenet er udstyret med opvaskemaskine. Der er desuden en hurtig og stabil internetforbindelse i huset, så I kan streame film og serier på jeres medbragte elektronik.

Naturskøn beliggenhed blandt lyng og hede

Sommerhuset har en dejlig beliggenhed i rolige og naturskønne omgivelser. Fra terrassen kan I nyde solens stråler, fuglenes kvidren og udsigten til den 2.468 kvadratmeter store naturgrund.

På de lune sommeraftener kan I tænde op i grillen og samles om havebordet til en god middag og en snak om morgendagens udflugter og aktiviteter, mens solen lige så stille går ned bag grantræerne.

Beliggenheden på Hedetoftvej er rigtig dejlig. Her har I ikke kun naturen helt tæt på, men også Blåvands bymidte og den skønne badestrand inden for rækkevidden. Omkring 10 minutters gang væk ligger de mange spændende forretninger, restauranter og aktivitetstilbud, og cirka 15 minutters gang væk finder I det brusende Vesterhav.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60040

D.
sagde , Silkeborg

I fint stand, efter husets årgang.

D.
sagde , Danmark

Det var hyggeligt og med god rolig stil

D.
sagde , Rønnede

Et meget hyggeligt hus, hvor man hurtig føler sig hjemme, ikke et typisk udlejningshus. Huset bærer præg af at husets ejer selv bruger Huset, hvilket gør at det føles mere hjemligt og varmt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 2.468
Byggeår:1976

Køkken:

Køleskab, fryser (44 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...