Lækkert luksushus med sauna, spa, billard og fantastisk beliggenhed

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
6048
Toldbodvej 38, Blåvand - Søg på husnr. 60043

Vil I gerne have en ferie, hvor I ikke behøver gå på kompromis med noget som helst, men bare slappe af i førsteklasses komfort? Så er dette flotte og veludstyrede luksushus det helt rigtige feriehjem til jer.

Sauna, spa, billard m.m. på 160 m²

I det i 2015 opførte luksuriøse sommerhus, som fra første øjekast præsenterer sig stilfuldt med de sortmalede brædder, finder I jeres drømmehus til den næste ferie ved Vesterhavet.

Der er ingen tvivl om, at der er lagt vægt på stil og æstetik her. Smagfuld indretning, kvalitetsbevidst og lyst, hvide vægge og et rummeligt spisestue- og køkkenområde med god plads til alle. Med brændeovn og gulvvarme er der sørget for varme og hygge året rundt.

Her er der underholdning for hele familien, og aktivitetsrummet med billard, fladskærm og airhockey bliver et sikkert hit blandt børnene og de barnlige sjæle. Mens der bliver afholdt billardturnering og leget, kan de mere wellnessorienterede gæster hoppe en tur i saunaen eller den lækre udespa og nyde ferieomgivelserne og varmen.

Bo centralt med kun 400 m til stranden

På Toldbodvej 38 får I ikke kun et topudstyret hus med alt, hvad feriehjertet begærer, men I får også en helt fantastisk beliggenhed tæt på alt:

Kun 200 meter væk finder I Blåvands hyggelige bymidte, hvor der altid er liv og glade dage med de mange små forretninger, caféer, restauranter og specialbutikker såsom bolsjekogeriet.

Også stranden ligger i gåafstand, og her er mindst et par udflugter i løbet af ferien helt oplagt. Den brede, hvide sandstrand vil imponere alle med dens smukke natur og på de varme sommerdage kan I blive kølet ned i vandkanten, mens børnene og hundene leger i sandet.

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:160 / 1.600
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

8 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, varmepumpe, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...