Lækkert luksushus med sauna, spa, billard og fantastisk beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon

Toldbodvej 38, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60043
8 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Vil I gerne have en ferie, hvor I ikke behøver gå på kompromis med noget som helst, men bare slappe af i førsteklasses komfort? Så er dette flotte og veludstyrede luksushus det helt rigtige feriehjem til jer.

Sauna, spa, billard m.m. på 160 m²

I det i 2015 opførte luksuriøse sommerhus, som fra første øjekast præsenterer sig stilfuldt med de sortmalede brædder, finder I jeres drømmehus til den næste ferie ved Vesterhavet.

Der er ingen tvivl om, at der er lagt vægt på stil og æstetik her. Smagfuld indretning, kvalitetsbevidst og lyst, hvide vægge og et rummeligt spisestue- og køkkenområde med god plads til alle. Med brændeovn og gulvvarme er der sørget for varme og hygge året rundt.

Her er der underholdning for hele familien, og aktivitetsrummet med billard, fladskærm og airhockey bliver et sikkert hit blandt børnene og de barnlige sjæle. Mens der bliver afholdt billardturnering og leget, kan de mere wellnessorienterede gæster hoppe en tur i saunaen eller den lækre udespa og nyde ferieomgivelserne og varmen.

Bo centralt med kun 400 m til stranden

På Toldbodvej 38 får I ikke kun et topudstyret hus med alt, hvad feriehjertet begærer, men I får også en helt fantastisk beliggenhed tæt på alt:

Kun 200 meter væk finder I Blåvands hyggelige bymidte, hvor der altid er liv og glade dage med de mange små forretninger, caféer, restauranter og specialbutikker såsom bolsjekogeriet.

Også stranden ligger i gåafstand, og her er mindst et par udflugter i løbet af ferien helt oplagt. Den brede, hvide sandstrand vil imponere alle med dens smukke natur og på de varme sommerdage kan I blive kølet ned i vandkanten, mens børnene og hundene leger i sandet.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60043

D.
sagde , Odense NV

Et super lækkert sommerhus. Næsten nyt, lyst og behageligt. Fine faciliteter i huset. Huset er placeret fint imellem by og strand.

D.
sagde , Søborg

Huset var en robuste, ren og velegnede hus til de 5 voksen, to stor teenager og et lille barn.

D.
sagde , Danmark

Rigtig dejligt feriehus med god opdeling.
Ligger ca.700-800 meter fra havet. 400 meter fra byen. Så en dejlig placering. Dejligt med seperat spillerum.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:160 / 1.600
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Billard, Varmepumpe, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...