Charmerende feriehus med wellness kun 150m fra stranden

2.5
icon
icon
icon

Lille Strandvej 7, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60049
8 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 9
Swimmingpool
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Kun et stenkast fra stranden i Blåvands populære ferieområde ligger dette charmerende stråtagshus til 8 personer. Her er der dømt ren ferieidyl midt i det lyngklædte klitlandskab, og indvendigt finder I både en sauna og et lækkert varmtvandsbassin. Der er havudsigt fra balkonen og flere skønne terrasser udenfor.

Charme, wellness og havudsigt

På Lille Strandvej 7 er der lagt op til en hyggelig ferie for hele familien. Huset oser af charme både udvendigt og indvendigt med sin røde farve, sit stråtækte tag og sin detaljerige indretning, som udstråler den helt klassiske sommerhusstil.

De i alt 160 kvadratmeter er fordelt på to etager, og der er masser af hyggelige kroge rundt omkring. På øverste etage har I gennem stuen adgang til en skøn balkon, hvorfra I kan nyde den smukkeste havudsigt, mens I nyder vejret og den friske havluft fra havemøblerne.

Der bliver også mulighed for lidt ekstra wellness og selvforkælelse på ferien. Med til husets faciliteter hører nemlig et lækkert varmtvandsbassin og en sauna – så husk badetøjet, lige meget hvornår I holder ferie.

Skønne terrasser og fantastisk beliggenhed

Ud over balkonen på første sal, har huset flere skønne terrasser. Her står havemøbler såvel som liggestole klar, så I kan nyde de solrige dage og tage eftermiddagskaffen med udenfor.

Ferieidyllen er i top på Lille Strandvej, og den fantastiske beliggenhed kun 150 meter fra havet sætter prikken over i’et. Få minutters gang bringer jer helt ned til det brusende Vesterhav, der hele året rundt har nye og spændende oplevelser at byde på for store og små.

Også Blåvands hyggelige bymidte ligger i gåafstand til huset, og her er der masser af forretninger, specialbutikker, caféer og restauranter, der venter på et besøg fra jer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60049

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein altes Ferienhaus.Gemütlich, aber einige Möbelstücke müßten überarbeitet werden,z.B. der Tisch mit der Glasplatte. Er ist vielleicht auch nicht gut geeignet für Kleinkinder.
Schöner Ausblick vom Balkon auf das Meer.Guter Pool.
Toller Strand in unmittelbarer Nähe des Hauses.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines aber dadurch sehr gemütliches und 'uriges' Ferienhaus, welches sowohl dicht am Strand liegt, als auch in Laufreichweite zu den Einkaufsmöglichkeiten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist zwar etwas älter, aber gemütlich und zweckmäßig eingerichtet. Es bietet genug Platz, um sich auch mit mehreren Gästen nicht ständig auf den Füßen zu stehen. Der Poolbereich ist klein aber fein und zum entspannen am Abend oder an regnerischen Tagen genau richtig. In beiden Etagen gibt es einen Kamin. Auf der Dachterrasse hat man eine traumhafte Aussicht auf die Nordsee und und den Leuchtturm und kann die Sonne in vollen Zügen genießen. Im Außenbereich gibt es zahlreiche Sitzgelegenheiten. In wenigen Minuten ist man am Strand – die Lage ist bestechend!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:160 / 2.700
Renoveret / Byggeår:2016 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, klinker i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...