Stort poolhus med minigolfbane, spa, aktivitetsrum og hunde tilladt

5
icon
icon
icon
icon
icon
10168
Vandflodvej 27, Blåvand - Søg på husnr. 60061
Gæsterne siger: icon icon

Dette flotte poolhus til 14 personer i Blåvand er et oplagt valg til den næste familieferie! Det velindrettede feriehus har alt, hvad feriehjertet begærer, og der er sørget for underholdning for alle aldre med både swimmingpool, spabad, sauna, aktivitetsrum og volleyballbane. Beliggenheden er skøn og ugeneret med et stort udeareal. Hundene er også velkomne her.

Stort og rummeligt feriehus med underholdning for alle aldre

Feriehuset byder med sine hele 288 kvadratmeter god plads at brede sig ud på, selv med 14 feriegæster, og det velholdte hus har en skøn atmosfære skabt af de åbne og lyse omgivelser og den harmoniske indretning.

På Vandflodvej 27 er der sørget for underholdning for alle aldre. I poolrummet med den 22 kvadratmeter store swimmingpool og spabad til 5 personer kan I holde badeferie alle årets måneder, i saunaen kan I slappe af og få varmen, og i aktivitetsrummet med både billard, bordfodbold og airhockey kan de konkurrenceglade familiemedlemmer more sig.

De praktiske faciliteter er der styr på, og de daglige pligter bliver hurtigt klaret med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Med 3 badeværelser slipper I også for de lange toiletkøer om morgenen.

Ugeneret beliggenhed, stor græsplæne, minigolf og volleyballbane

I får en skøn og ugeneret beliggenhed i Blåvand med høje træer, der rammer den store græsgrund ind. På den åbne terrasse kan I sole jer i liggestolene dagen lang, og om aftenen kan I samles rundt om havebordet til en storstilet feriemiddag tilberedt på grillen.

Den store græsplæne er et paradis for både børn og hunde, og de aktive gæster kan glæde sig over både fodboldmål, 6 hullers minigolf og egen volleyballbane, hvor der kan spilles masser af bold i det gode vejr. Til de små feriegæster står gyngestativet klar til at underholde.

Der er ikke langt til nærmeste indkøb, og få minutters gang bringer jer til Blåvands hyggelige bymidte, som har en charmerende atmosfære hele året rundt. Også den børnevenlige badestrand er et besøg værd, ligegyldigt årstid, vind og vejr.

*Katte er ikke tilladt i huset.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60061

D.
sagde , Herning

Det var et skøn hus, som jeg gerne vil leje næste år i januar. Men jeg syntes ikke om at de nedsætte prisen efter vi har været der.


Esmark sagde
Priserne reguleres fra år til år, i takt med sæsonkalenderen ændrer sig. Husejeren kan også vælge at huset skal være billigere end først sat til. Derfor kan det forekomme, at et hus bliver billigere end det har været tidligere.


Soverum:7
Bolig-/Grundareal:288 / 2.800
Renoveret / Byggeår:2010 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...