Hundevenligt feriehus med sauna, spa og ugeneret beliggenhed

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Søren Lassens Vænge 21, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60062
8 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
8 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Godt gemt blandt Blåvands høje træer ligger dette hyggelige stråtagshus til 8 personer på Søren Lassens Vænge 21. Her er der lagt op til en idyllisk og ugeneret sommerhusferie i den grønne natur med ekstra wellnessoplevelser i husets sauna og spabad. Op til 2 hunde er tilladt!

God stemning, wellness og familiesamvær

Det hyggelige feriehus både lyst og venligt indrettet med hvide træoverflader og masser af små, hyggelige detaljer, der hjælper jer med at falde til fra første feriedag. Blandt indretningen finder I selvfølgelig den klassiske brændeovn, som er en ægte stemningsspreder på kolde dage og sene aftener.

Huset har 2 badeværelser (begge med gulvvarme), hvoraf det ene er udstyret med en dejlig sauna og et stort spabad med plads til 8 personer. Her kan I forkæle jer selv og hinanden lidt ekstra med skønne wellnessoplevelser – langt væk fra den travle hverdag.

Det åbne opholdsrum med stue og køkken samlet i ét bringer familien sammen og lader samværet være i fokus. Forbered en lækker feriemiddag sammen, mens I nyder udsigten ud over det grønne landskab, og lad opvaskemaskinen klare arbejdet for jer, når der skal ryddes op.

Idyllisk ferie med ugeneret beliggenhed

Med en helt ugeneret beliggenhed blandt skovens træer er ferieidyllen helt i top. Nyd solen på terrassen, mens fuglene synger i trætoppene, og børnene og hundene tumler på i haven, hvor der både er sat et gyngestativ og en sandkasse op til de små.

Rundt omkring huset finder I masser af små hyggekroge, hvor I kan sidde i ro og fred med en kop kaffe og en god bog. De høje træer sørger for læ hele året rundt, og på de lune sommeraftener er det oplagt at slutte feriedagen af ude under åben himmel med et måltid fra grillen.

Blåvands hyggelige bymidte ligger kun en rask gåtur væk, og det samme gør den dejlige badestrand. Så underholdningen er garanteret, lige meget om I er til en aktiv ferie med masser af gang i, eller bare ønsker et par stille og rolige dage med tid til at puste ud.

*Katte er ikke tilladt i huset

Det siger vores gæster om sommerhuset 60062

D.
sagde , Hvidovre

Huset var virkelig hyggeligt og ligger godt centralt. Er både til familier med eller uden børn og i fantastisk stand.

D.
sagde , Bryrup

Fint og stort hus med ok afstand til strand og shopping.
Huset har de ting jeg forventer og vi manglede ikke noget.
Køkkenet er lidt lille, men sådan er husets indretning!

D.
sagde , Danmark

Hyggeligt, lidt slidt men dejligt at være i et hus hvor man kan se at ejer selv er der meget. Det ses på "nips" og udstyr i køkkenet.
Vi har hygget og nydt en lille forlænget vinterferie.
Dejlig ugeneret selvom der ligger mange huse tæt omkring. Tæt på centrum selv om det ikke føles sådan.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:133 / 1.777
Renoveret / Byggeår:2021 / 1992

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...