Ugeneret poolhus i Blåvand med sauna, spa og 2 hunde tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Solsiden 48, Blåvand - Søg på husnr. 60063
Gæsterne siger: icon icon

På Solsiden 48 i Blåvand, blandt skovens høje træer, ligger dette skønne poolsommerhus og venter på jer. Her er der plads til hele familien (og 2 hunde), og det hyggelige hus med både swimmingpool, sauna og stort spabad er et oplagt valg til den næste underholdende ferie ved Vesterhavet.

Harmonisk feriehus og underholdning for hele familien

Det hvide feriehus stråler i kontrast til den grønne natur og byder jer straks velkommen i dets helt ugenerede omgivelser. Indvendigt venter jer en harmonisk og velovervejet indretning med et touch af friske farver, som går igen i hele huset.

Husets highlight er poolrummet, som ud over en 22 kvadratmeter stor swimmingpool indeholder en rutsjebane til børnene og et stort spabad med plads til 5 personer. I får også jeres egen sauna, så I hurtigt kan blive tørre igen efter en frisk dukkert.

Ferien på Solsiden bliver ekstra ukompliceret, da der er sørget for alle hverdagens hjælpere – både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en hurtig og stabil internetforbindelse, så der kan streames film og serier på den medbragte elektronik.

Helt ugeneret beliggenhed og masser af hyggekroge

Den 3.600 kvadratmeter store græsgrund er omgivet af høje grantræer, og det giver både en ugeneret og læfyldt beliggenhed. Slap af i liggestolene i det dejlige sommervejr, og tag eftermiddagskaffen med ud til havebordet og nyd solens stråler. Om aftenen står grillen for feriehyggen på terrassen.

Rundt om huset løber en stor græsplæne, der gemmer på flere små kroge, hvor I kan sidde i fred og ro og nyde naturen. Der er også sørget for underholdning for de mindste feriegæster med sandkasse og gyngestativ.

Blåvands hyggelige centrum og den kilometerlange sandstrand er helt sikkert et besøg værd i løbet af ferien, og der kan både bades, samles sten, shoppes og spises softice i lange baner.

*Katte er ikke tilladt i huset

Det siger vores gæster om sommerhuset 60063

D.
sagde , Danmark

Super dejligt feriehus, med en skøn beliggenhed. Dejligt rent og indbydende, når man ankommer.Perfekte. Huset ligger lige ud til den skønneste natur.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:181 / 3.600
Renoveret / Byggeår:2015 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og tæppe i stue, tæppe i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...