Ugeneret poolhus i Blåvand med sauna, spa og 2 hunde tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Solsiden 48, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60063
10 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 22
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Solsiden 48 i Blåvand, blandt skovens høje træer, ligger dette skønne poolsommerhus og venter på jer. Her er der plads til hele familien (og 2 hunde), og det hyggelige hus med både swimmingpool, sauna og stort spabad er et oplagt valg til den næste underholdende ferie ved Vesterhavet.

Harmonisk feriehus og underholdning for hele familien

Det hvide feriehus stråler i kontrast til den grønne natur og byder jer straks velkommen i dets helt ugenerede omgivelser. Indvendigt venter jer en harmonisk og velovervejet indretning med et touch af friske farver, som går igen i hele huset.

Husets highlight er poolrummet, som ud over en 22 kvadratmeter stor swimmingpool indeholder en rutsjebane til børnene og et stort spabad med plads til 5 personer. I får også jeres egen sauna, så I hurtigt kan blive tørre igen efter en frisk dukkert.

Ferien på Solsiden bliver ekstra ukompliceret, da der er sørget for alle hverdagens hjælpere – både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en hurtig og stabil internetforbindelse, så der kan streames film og serier på den medbragte elektronik.

Helt ugeneret beliggenhed og masser af hyggekroge

Den 3.600 kvadratmeter store græsgrund er omgivet af høje grantræer, og det giver både en ugeneret og læfyldt beliggenhed. Slap af i liggestolene i det dejlige sommervejr, og tag eftermiddagskaffen med ud til havebordet og nyd solens stråler. Om aftenen står grillen for feriehyggen på terrassen.

Rundt om huset løber en stor græsplæne, der gemmer på flere små kroge, hvor I kan sidde i fred og ro og nyde naturen. Der er også sørget for underholdning for de mindste feriegæster med sandkasse og gyngestativ.

Blåvands hyggelige centrum og den kilometerlange sandstrand er helt sikkert et besøg værd i løbet af ferien, og der kan både bades, samles sten, shoppes og spises softice i lange baner.

*Katte er ikke tilladt i huset

Det siger vores gæster om sommerhuset 60063

DE
D.
sagde , Deutschland

Da das Haus in einer Sackgasse liegt, ist der Aufenthalt mit Hunden ideal.
Gut eingerichtete Küche, es war alles da, was man benötigt. Saubere Einrichtungsgegenstände.
Schlafzimmer in ausreichender Anzahl vorhanden, aber auch beengt, da nicht überall Nachtablagen vorhanden.
Der Spabereich ist ok, wird schön warm gehalten, so dass
das Wohnzimmer kaum beheizt werden musste.

DE
D.
sagde , Deutschland

Vor mehr als 20 Jahren waren wir zum ersten Mal in diesem schönen Haus. Es ist (wie wir auch) etwas in die Jahre gekommen, aber für uns immer noch wunderbar. Die Lage ist sehr ruhig am Ende einer Sackgasse, direkt am bewaldeten Dünengürtel, durch den man gut zu Fuß recht schnell in die Stadt gelangen kann. Ideal für Hundehalter, die nur etwas aufpassen müssen, da recht viel Wild zu Besuch kommt. Ein sehr charmantes Haus mit freundlichen Eigentümern, die für jeden Gast einen Blumengruß bereithalten. Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus befindet sich in einem guten Zustand und man muss auf nichts verzichten.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:181 / 3.600
Renoveret / Byggeår:2015 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...