Hundevenligt feriehus med sauna, stort spabad og 150m til havet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Fyrvej 62, Blåvand - Søg på husnr. 60068

Blot et stenkast fra den fantastiske badestrand i Blåvand ligger dette skønne feriehus til 8 personer. Her kan hele familien komme med på en rigtig sommerhusferie ved Vesterhavet i et velindrettet hus på to etager, som både er udstyret med egen sauna og stort spabad. Også hundene er hjerteligt velkomne!

Hyggelig indretning, havkig fra stuen og wellness på badeværelset

Det stråtækte feriehus på Fyrvej 62 rummer to etager og er hyggeligt indrettet fra top til tå med fine møbler, store vinduer, der inviterer solen og naturen indenfor, og små detaljer, der gør omgivelserne hjemlige og imødekommende.

På nederste etage finder I køkkenet og spisebordet, mens stuen befinder sig på øverste etage. Begge etager er udstyret med brændeovn, så I både under maden og på sofaen kan varme jer ved de knitrende flammer, og fra den store vinduesfront i stuen har I kig hele vejen til havet.

To badeværelser og et gæstetoilet hjælper jer med at undgå lange køer til badet, og på det største badeværelser finder I jeres helt egen wellnessoase med sauna og stort spabad med plads til 6 personer.

Fantastisk, strandnær beliggenhed på indhegnet græsgrund

Udvendigt får I en afskærmet terrasse med havemøbler og liggestole, indrammet af en stor, indhegnet græsplæne. Her finder alle hurtigt en plads i solen, og der kan både spilles bold og leges på plænen, hvor et gyngestativ og en sandkasse er sat op til de små feriegæster.

Beliggenheden er rigtig attraktiv, kun 150 meter fra stranden. Der er ikke langt til nærmeste strandopgang, og blot få minutters gang bringer jer helt ned til de blå bølger og den endeløse sandstrand. Et paradis for både store, små og firbenede feriegæster.

Har I lyst til lidt shopping og god mad, er der heller ikke langt til Blåvands centrum, som byder på alt dette – og mere til. Her er der mulighed for at holde både en afslappende og aktiv ferie.

 

* Katte er ikke tilladtSoverum:4
Bolig-/Grundareal:172 / 2.600
Renoveret / Byggeår:2014 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, tæppe i stue, trægulv og tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...