Hundevenligt feriehus med sauna, stort spabad og 150m til havet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Fyrvej 62, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60068
8 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Blot et stenkast fra den fantastiske badestrand i Blåvand ligger dette skønne feriehus til 8 personer. Her kan hele familien komme med på en rigtig sommerhusferie ved Vesterhavet i et velindrettet hus på to etager, som både er udstyret med egen sauna og stort spabad. Også hundene er hjerteligt velkomne!

Hyggelig indretning, havkig fra stuen og wellness på badeværelset

Det stråtækte feriehus på Fyrvej 62 rummer to etager og er hyggeligt indrettet fra top til tå med fine møbler, store vinduer, der inviterer solen og naturen indenfor, og små detaljer, der gør omgivelserne hjemlige og imødekommende.

På nederste etage finder I køkkenet og spisebordet, mens stuen befinder sig på øverste etage. Begge etager er udstyret med brændeovn, så I både under maden og på sofaen kan varme jer ved de knitrende flammer, og fra den store vinduesfront i stuen har I kig hele vejen til havet.

To badeværelser og et gæstetoilet hjælper jer med at undgå lange køer til badet, og på det største badeværelser finder I jeres helt egen wellnessoase med sauna og stort spabad med plads til 6 personer.

Fantastisk, strandnær beliggenhed på indhegnet græsgrund

Udvendigt får I en afskærmet terrasse med havemøbler og liggestole, indrammet af en stor, indhegnet græsplæne. Her finder alle hurtigt en plads i solen, og der kan både spilles bold og leges på plænen, hvor et gyngestativ og en sandkasse er sat op til de små feriegæster.

Beliggenheden er rigtig attraktiv, kun 150 meter fra stranden. Der er ikke langt til nærmeste strandopgang, og blot få minutters gang bringer jer helt ned til de blå bølger og den endeløse sandstrand. Et paradis for både store, små og firbenede feriegæster.

Har I lyst til lidt shopping og god mad, er der heller ikke langt til Blåvands centrum, som byder på alt dette – og mere til. Her er der mulighed for at holde både en afslappende og aktiv ferie.

 

* Katte er ikke tilladt

Det siger vores gæster om sommerhuset 60068

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gepflegtes und schönes Ferienhaus mit viel Schrankraum in den Schlafzimmern.Große Menschen sollten Im Obergeschoß auf den Kopf achtgeben,die Schrägen in den oberen Zimmern können hinderlich werden und man stößt sich leicht mal den Kopf.Die Küche hat alles was man braucht und es fehlt einem an nichts.Die Betten sind gut und ganz reizend waren die frischen Begrüßungsblumen vom Hausbesitzer .Bei kaltem Wetter ist das Haus dennoch sehr Energieintensiv zu betrachten.Schade daß man den Standwhirlpool nicht abschalten konnte.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gemütlich eingerichtet. Alles ist vorhanden. Die Zimmer sind teils seht geräumig und genügend eingerichtet für viel Kleidung. Mit Kindern sehr wichtig. Zum Strand nur eine Düne entfernt, das ist toll!
Die Sauna könnte man besser abdichten.

DE
D.
sagde , Lugau

Die Darstellung des Hauses und die Ausstattung entsprechen den Fotos.

Es ist ein sehr liebevoll eingerichtetes und vorallem sauberes Ferienhaus mit einer super Ausstattung, insbesondere die Küche.

Wir hatten uns sofort wohl gefühlt
und einen wirklich tollen Urlaub hier. Angefangen von der herzlichen Begrüßung der Vermietern mit den Blumen auf dem Tisch.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:172 / 2.600
Renoveret / Byggeår:2014 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...