Charmerende træsommerhus i Blåvands flotte natur

2.5
icon
icon
icon

Møllehusvej 66, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60079
6 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Blåvands smukke ferieområde byder på ren afslapning! Og her finder I også dette rustikke træsommerhus til 6 personer på Møllehusvej 66. Den naturskønne grund er omgivet af høje træer, og her kan I helt ugeneret nyde de dejlige feriedage på den skønne terrasse.

Idyllisk og ugeneret beliggenhed i Blåvand

Lægger I stor vægt på freden og roen (og smuk natur), når I er på ferie, så er dette hus i Blåvand det perfekte valg. Her får I en idyllisk og helt ugeneret beliggenhed blandt høje træer, med en skøn åben terrasse, hvor I kan nyde udsigten, mens børnene leger.

I kan også tage hunden i snoren og børnene med på en gåtur i det smukke naturområde, hvor I rigtig kan få lov til at afstresse og nyde feriefreden. Blåvands hyggelige bymidte ligger heller ikke langt fra huset, og her er der både gode restauranter, fine forretninger og den skønne sandstrand.

Charmerende og klassisk træsommerhus

Feriehuset er indrettet med kærlighed og emmer af klassisk sommerhusstil. Her kan I rigtig skrue op for feriehyggen og ned for hverdagens stress og jag.

Den energibesparende varmepumpe sørger for, at der året rundt er en behagelig temperatur og et godt rumklima i huset. Og på de kolde efterårs- og vinterdage kan I tænde op i brændeovnen og tage en runde kortspil eller snuppe en god film på sofaen med de knitrende flammer i baggrunden.

(katte er ikke tilladt)

Det siger vores gæster om sommerhuset 60079

D.
sagde , Danmark

Dejlig omgivelser ved sommerhuset og flot strand..men mange mennesker i byenSoverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 3.100
Renoveret / Byggeår:2003 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Varmepumpe, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...