Charmerende træsommerhus i Blåvands flotte natur

2.5
icon
icon
icon
2458
Møllehusvej 66, Blåvand - Søg på husnr. 60079

Blåvands smukke ferieområde byder på ren afslapning! Og her finder I også dette charmerende træsommerhus til 6 personer på Møllehusvej 66. Den naturskønne grund er omgivet af høje træer, og her kan I helt ugeneret nyde de dejlige feriedage på den skønne terrasse.

Idyllisk og ugeneret beliggenhed i Blåvand

Lægger I stor vægt på freden og roen (og smuk natur), når I er på ferie, så er dette hus i Blåvand det perfekte valg. Her får I en idyllisk og helt ugeneret beliggenhed blandt høje træer, med en skøn åben terrasse, hvor I kan nyde udsigten, mens børnene leger.

I kan også tage hunden i snoren og børnene med på en gåtur i det smukke naturområde, hvor I rigtig kan få lov til at afstresse og nyde feriefreden. Blåvands hyggelige bymidte ligger heller ikke langt fra huset, og her er der både gode restauranter, fine forretninger og den skønne sandstrand.

Charmerende og klassisk træsommerhus

Feriehuset er indrettet med kærlighed og emmer af klassisk sommerhusstil. Her kan I rigtig skrue op for feriehyggen og ned for hverdagens stress og jag.

Den energibesparende varmepumpe sørger for, at der året rundt er en behagelig temperatur og et godt rumklima i huset. Og på de kolde efterårs- og vinterdage kan I tænde op i brændeovnen og tage en runde kortspil eller snuppe en god film på sofaen med de knitrende flammer i baggrunden.

I huset er der kun tilladt hunde (katte er ikke tilladt)Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 3.100
Renoveret / Byggeår:2003 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Vaskemaskine, trægulv i stue, varmepumpe, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...