Stråtækt feriehus til 8 personer med sauna, spa og 2 hunde tilladt

3
icon
icon
icon

Hedetoftvej 122, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60082
8 pers.
Antal personer
2300 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.

På Hedetoftvej 122 i det skønne ferieområde Blåvand ligger dette stråtækte feriehus og venter på jer. Det hyggelige feriehus har et imødekommende og charmerende indre og gemmer også på ekstra luksuriøse highlights. Udenfor venter jer en skøn terrasse med masser af hyggelige kroge. Hundene er også hjerteligt velkomne her.

Hyggelig stemning, wellness og praktiske faciliteter

Det charmerende stråtagshus rummer plads til 8 personer og er et oplagt valg til den næste familieferie. Den venlige indretning med lyse træfarver, charmerende loftsbjælker og fine dekorationer sætter en hyggelig stemning fra første feriedag.

Der bliver også plads til lidt ekstra selvforkælelse på ferien. På badeværelset finder I nemlig jeres helt egen wellnessafdeling med både sauna og spabad, hvor I rigtig kan få mulighed for at glemme den stressende hverdag og lade batterierne op igen.

Feriehuset er derudover rigtig praktisk indrettet, og der er både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så de huslige pligter kan blive klaret så hurtigt som muligt.

Skøn terrasse og underholdning for hele familien

Terrassen går næsten hele vejen rundt om huset, og der er god plads til at sole sig på de varme sommerdage. Den er også delvist afskærmet, så I kan sidde i læ selv på de blæsende dage.

På den grønne græsplæne kan børnene og hundene få fri leg, mens I soler jer, og til de mindste er der både sandkasse og gyngestativ. Hele familien kan også tage et spil fodbold på den opstillede fodboldbane.

Blåvand er et skønt ferieområde med masser af liv og god stemning. Den fantastiske sandstrand er et besøg værd hele året rundt, og den charmerende bymidte byder på shopping, lækre restauranter og hyggelige caféer.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:108 / 1.511
Renoveret / Byggeår:2010 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...