Skønt feriehus med aktivitetsrum, sauna og spabad

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Tane Hedevej 22A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60088
8 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne feriehus er bygget i 2015 og er et super valg til en uforglemmelig familieferie ved vestkysten. Huset er indrettet til 8 personer og rummer alt, hvad feriehjertet begærer – både aktivitetsrum, sauna og spabad! Her er op til 2 hunde også velkomne.

Lyst indrettet med underholdning for alle aldre

I den lækre indretning er der lagt stor vægt på kvaliteten, og det vil I straks mærke, når I ankommer. Dertil kommer de lyse og venlige omgivelser, der med det samme vil få jer til at føle jer hjemme.

Det flotte og veludstyrede køkken er forbundet med spiseafdelingen og den hyggelige stue, og sammen danner de tre elementer ét stort rum. Her kan I sammen tilberede aftensmaden eller tage et hyggeligt spil kort inden sengetid. Her står også en dejlig bio-pejs.

6 af de i alt 8 sovepladser fordeler sig på tre store soveværelser med god skabsplads, og de sidste to sovepladser finder I på hemsen – som helt sikkert er det perfekte tilholdssted for børnene.

Midt i huset finder I aktivitetsrummet, hvor børn og barnlige sjæle kan få fri leg, mens I andre slutter dagen af i saunaen eller spabadet, godt udmattede efter en masse frisk havluft.

Afskærmet terrasse og kort vej til centrum

Har I lyst til at slappe lidt ekstra af i det gode vejr, kan I smide benene opad i husets liggestole. Hele grunden er godt afskærmet, og her kan I opholde jer udenfor helt uforstyrret.

Start dagen godt ud med en lækker morgenmad rundt om havebordet, og lad dagens sidste timer rinde ud med en hyggelig grillmiddag under åben himmel. Havemøbler, liggestole og grill står selvfølgelig klar til jer fra start.

Hvis I løber tør for proviant, og køleskabet pludselig står tomt, kan I hurtigt skaffe nyt ved købmanden, som ligger kun 500 meter væk i Blåvands hyggelige centrum. Her kan der også handles lidt ekstra ind i de gode tøjbutikker – eller spises en lækker softice på en af de mange iscaféer!

Det siger vores gæster om sommerhuset 60088

D.
sagde , Odense S

Huset er et virkelig skønt hus, hvor der er plads til voksne og børn…alle elsker poolbordet og hemsen. Det åbne køkken-alrum er en gave, da jeg selv synes, det er træls at være gemt væk, når der skal laves mad. Huset er også billigt i forbrug, og lejer det gerne igen:-)Soverum:3
Bolig-/Grundareal:130 / 750
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...