Luksuriøst feriehus i Blåvand med sauna, udespa og aktivitetsrum

5
icon
icon
icon
icon
icon

Gl. Skolevej 10, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60099
Gæsterne siger: icon icon

Opført i 2018, fem stjerner og masser af fede highlights – dette flotte luksushus i et nybygget område i Blåvand har det hele. Bo med op til 8 personer (og 2 hunde) i de lækreste omgivelser med en indretning der blandt andet omfatter en sauna, et udendørs spabad og et aktivitetsrum med både bordfodbold, airhockey og dart!

Luksuriøst feriehus med wellness og underholdning

Der er lagt op til en luksuriøs ferie på Gl. Skolevej 10, og rammerne er hurtigt sat med den lækre og komplette indretning, der råder over alt, hvad feriehjertet begærer. Her er lagt en stilren linje, og det kan ses med det samme.

Et af de mange highlights finder I på det største af husets 2 badeværelser. Her får I jeres egen private wellnessafdeling med sauna og spabad, hvor I kan smide benene opad og slappe af efter en skøn feriedag.

Der skal selvfølgelig også være noget for de aktive feriegæster, og her står aktivitetsrummet klar. Her kan I både konkurrere i bordfodbold, airhockey og dart og kåre familiens bedste spillere.

Aktiv ferie i Blåvand eller ren afslapning terrassen med udespa

Blåvand er et skønt ferieområde, og ligegyldigt om I er til aktiv ferie eller ren afslapning, er det den perfekte destination. I Blåvand by finder I et hav af fine forretninger og restauranter, og der er flere fantastiske naturoplevelser og spændende museer i nærheden.

Trænger I bare til at slappe af og lade batterierne op, så er den store terrasse det perfekte opholdssted. Her står havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan dase i solen og spise frokosten udenfor – og på de lune sommeraftener kan I tænde op i grillen.

Der er også tænkt på børnene, som kan lege på gyngestativet og bygge sandslotte i sandkassen, mens I ser på fra terrassen. Udespaen bliver et sikkert hit blandt både store og små feriegæster!

Her er I garanteret en uforglemmelig ferie med underholdning til alle.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60099

D.
sagde , Kastrup

Dejligt luksushus i rolige omgivelser tæt på centrum i Blåvand og tæt på stranden i Hvidbjerg. Lyse rum, Super køkken-alrum, dejlige badeværelser og et lækkert udendørs spa gør ophold i huset til en glæde.Rolige omgivelser – selvom huset er placeret tæt på andre ferieboliger. Ingen støj eller gener fra naboer. Tæt på hav, skov og by. 5-7 min gang til bageren og slagteren.

D.
sagde , Danmark

Et super dejligt sommerhus med masser af god plads.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:185 / 900
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks
længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...