Feriehus til 8 personer med spa og sauna kun 350m fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Hans Thuesensvej 7, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60118
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

På Hans Thuesensvej 7 i det populære ferieområde Blåvand ligger dette hyggelige stråtagshus til 8 personer. Huset er venligt indrettet og gemmer på lidt ekstra luksus med egen sauna og spa. I får et skønt udeareal og en fantastisk beliggenhed kun 350 meter fra den brede sandstrand.

Hyggelig indretning med sauna og spabad

Så snart I træder ind ad døren, vil I falde godt til i det hyggelige feriehjem, som med sine 116 kvadratmeter rummer god plads til hele familien. Indretningen er venlig og lys, og der hersker en afslappende og imødekommende atmosfære i hele huset.

Her kan I virkelig glemme den travle hverdag. På badeværelset (med gulvvarme) får I jeres helt egen lille wellnessoase med spabad og sauna, så I kan forkæle jer selv og nyde godt af lidt ekstra luksus på ferien.

Huset er oplagt til en hyggelig familieferie og er også veludstyret rent praktisk med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så I hurtigt kan få overstået de huslige pligter.

Skønt udeareal og kun 350 meter til Vesterhavet

Feriehuset ligger på en velholdt grund med stor græsplæne og åben, delvist overdækket terrasse. Til de små feriegæster er der både sandkasse og gyngestativ, så de kan få tiden til at gå, mens I soler jer i liggestolene og havemøblerne.

Blåvand er et populært ferieområde, kendt for sin rene badestrand. I har under 350 meter til den nærmeste strandopgang, og det mægtige Vesterhav byder på spændende oplevelser både på varme sommerdage og kølige efterårsdage.

Den hyggelige bymidte i Blåvand byder på masser af fine forretninger, specialbutikker, det berømte bolsjekogeri og et hav af lækre spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60118

D.
sagde , Danmark

Huset var rigtig fint og passede godt til 2 par med børn. Grunden er dejlig stor og ugeneret, og man kan gå både til strand og by på kort tid. Huset er i fin stand, rent og pænt og vi var generelt rigtig tilfredse med det hele.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:116
Renoveret / Byggeår:2006 / 1991

Køkken:

Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...