Feriehus til 8 personer med spa og sauna kun 350m fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon
3708
Hans Thuesensvej 7, Blåvand - Søg på husnr. 60118

På Hans Thuesensvej 7 i det populære ferieområde Blåvand ligger dette hyggelige stråtagshus til 8 personer. Huset er venligt indrettet og gemmer på lidt ekstra luksus med egen sauna og spa. I får et skønt udeareal og en fantastisk beliggenhed kun 350 meter fra den brede sandstrand.

Hyggelig indretning med sauna og spabad

Så snart I træder ind ad døren, vil I falde godt til i det hyggelige feriehjem, som med sine 116 kvadratmeter rummer god plads til hele familien. Indretningen er venlig og lys, og der hersker en afslappende og imødekommende atmosfære i hele huset.

Her kan I virkelig glemme den travle hverdag. På badeværelset (med gulvvarme) får I jeres helt egen lille wellnessoase med spabad og sauna, så I kan forkæle jer selv og nyde godt af lidt ekstra luksus på ferien.

Huset er oplagt til en hyggelig familieferie og er også veludstyret rent praktisk med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så I hurtigt kan få overstået de huslige pligter.

Skønt udeareal og kun 350 meter til Vesterhavet

Feriehuset ligger på en velholdt grund med stor græsplæne og åben, delvist overdækket terrasse. Til de små feriegæster er der både sandkasse og gyngestativ, så de kan få tiden til at gå, mens I soler jer i liggestolene og havemøblerne.

Blåvand er et populært ferieområde, kendt for sin rene badestrand. I har under 350 meter til den nærmeste strandopgang, og det mægtige Vesterhav byder på spændende oplevelser både på varme sommerdage og kølige efterårsdage.

Den hyggelige bymidte i Blåvand byder på masser af fine forretninger, specialbutikker, det berømte bolsjekogeri og et hav af lækre spisesteder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:116
Renoveret / Byggeår:2006 / 1991

Køkken:

Microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...