Stilfuldt sommerhus i Blåvand med sauna et stenkast fra havet

3.5
icon
icon
icon
icon

Horns Rev 27, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60122
8 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Her bliver feriedrømmen til virkelighed. På en stor skøn naturgrund med udsigt over lynghede og Blåvandshuk fyrtårn ligger dette skønne stråtækte feriehus – kun 200 meter fra Vesterhavet. Horns Rev 27 er et stilfuldt indrettet feriehus med god plads til 8 personer. Ved huset er der installeret en ladestænder til jeres el-bil.

Stilfuld indretning og udsigt til Blåvandshuk fyr

Velkommen i et lyst og lækkert feriehus med et veludstyret moderne køkken og en lækker lys stue, hvor den sorte lædersofa og brændeovnen byder lidt kontrast og afrunder billedet. Her vil I med det samme føle jer godt tilpas, om I sammen tryller noget lækkert i køkkenet eller daser på sofaen. Det særlige lys, som man kun oplever nær havet, strømmer ind gennem ruderne, som byder en skøn udsigt på den dejlige naturgrund, lyngheden og Blåvandshuk fyr.

Indrettet med 2 master bedrooms, et soveværelse med dobbeltseng og et værelse med 2 enkeltsenge kan I her nemt holde ferie både med familien, de voksne børn eller venneparrene. I dette feriehus har I desuden muligheden for at forlænge badesaisonen, – huset ligger blot et stenkast fra havet og efter en strandtur og et friskt vesterhavsbad kan I lade jer varme godt igennem i sommerhusets sauna. Det er sundt og utroligt afslappende.

Sol og læ på husets skønne terrasser

Selv om I nærmest har jeres egen strand, vil I måske foretrække at tilbringe dagen ved huset, hvor I kan nyde både lærkesang, lyng- og havduft. Rundt om huset er der indrettet forskellige dejlige terrasser, så I altid kan finde den perfekte plads, – om det er til til solbadning, kaffe-hygge i loungesættet eller I søger skygge og ro med en god bog under armen. At afslutte dagen med en grillaften på den sydvest-vendte terrasse er nærmest et ”must”, når vejret er godt og solen farver himlen rød over havet mod vest.

Super beliggenhed i feriebyen Blåvand  

Horns Rev 27 ligger i det naturskønne område ud mod fyrtårnet, hvor strand, klitter med marehalm og lyngheden dominerer billedet. Samtidigt er I ikke længere væk fra centrum, end at I kan gå ind til feriebyens mange spisesteder og butikker. Med mini-zoo, museer og fyrtårnet er der i Blåvand mulighed for mange gode oplevelser for både store og små.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60122

D.
sagde , Danmark

Skøn placering på naturgrund og med rigtig god terrasseSoverum:4
Bolig-/Grundareal:151 / 4.714
Renoveret / Byggeår:2011 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (200 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...