Charmerende feriehus med smuk udsigt til fyrtårnet i Blåvand

3
icon
icon
icon
2918
Vestslugen 23, Blåvand - Søg på husnr. 60123

På Vestslugen 23 finder I dette hyggelige feriehus, som har en fantastisk udsigt ud over klitlandskabet og fyrtårnet i Blåvand. Huset rummer plads til 6 personer og råder over en hyggelig brændeovn, som sørger for god varme og stemning på de kolde dage.

Slap af foran den knitrende brændeovn

Har I lyst til at holde en enkel og afslappende sommerhusferie med familien, tæt på det smukke Vesterhav, så er dette feriehus det perfekte valg.

Det velisolerede hus er udstyret med en varmepumpe (ny 2018), som hele året rundt sørger for en god temperatur og et behageligt rumklima. Det gør også huset energivenligt, hvilket kan ses på strømforbruget.

I har også en brændeovn, som gør aftenerne på sofaen ekstra hyggelige. Mens flammerne knitrer, kan I lade dagens sidste timer rinde ud med en god film eller et spil kort med hele familien.

Udsigt til det smukke klitlandskab og fyrtårnet

Det hyggelige feriehus ligger på en smuk naturgrund. Beliggenheden er helt fantastisk, og I har både udsigt til det vidde klitlandskab og det karakteristiske fyrtårn.

Terrasserne er godt afskærmede, og her kan I helt uforstyrret slappe af i liggestolene og tanke nye kræfter i solen. De små gæster er også godt underholdt hele ferien med gyngen og sandkassen, som står på grunden.

Stranden ligger kun 400 meter væk, og en udflugt til Vesterhavet er helt oplagt. Tag en forfriskende dukkert på en varm sommerdag, eller tag børnene med ud og samle muslinger og sten på den lange strand. Her er der helt sikkert noget for hele familien.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 3.000
Byggeår:1975

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, varmepumpe, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...