Charmerende feriehus med smuk udsigt til fyrtårnet i Blåvand

3
icon
icon
icon
Vestslugen 23, Blåvand - Søg på husnr. 60123
Gæsterne siger: icon icon

På Vestslugen 23 finder I dette hyggelige feriehus, som har en fantastisk udsigt ud over klitlandskabet og fyrtårnet i Blåvand. Huset rummer plads til 6 personer og råder over en hyggelig brændeovn, som sørger for god varme og stemning på de kolde dage.

Slap af foran den knitrende brændeovn

Har I lyst til at holde en enkel og afslappende sommerhusferie med familien, tæt på det smukke Vesterhav, så er dette feriehus det perfekte valg.

Det velisolerede hus er udstyret med en varmepumpe (ny 2018), som hele året rundt sørger for en god temperatur og et behageligt rumklima. Det gør også huset energivenligt, hvilket kan ses på strømforbruget.

I har også en brændeovn, som gør aftenerne på sofaen ekstra hyggelige. Mens flammerne knitrer, kan I lade dagens sidste timer rinde ud med en god film eller et spil kort med hele familien.

Udsigt til det smukke klitlandskab og fyrtårnet

Det hyggelige feriehus ligger på en smuk naturgrund. Beliggenheden er helt fantastisk, og I har både udsigt til det vidde klitlandskab og det karakteristiske fyrtårn.

Terrasserne er godt afskærmede, og her kan I helt uforstyrret slappe af i liggestolene og tanke nye kræfter i solen. De små gæster er også godt underholdt hele ferien med gyngen og sandkassen, som står på grunden.

Stranden ligger kun 400 meter væk, og en udflugt til Vesterhavet er helt oplagt. Tag en forfriskende dukkert på en varm sommerdag, eller tag børnene med ud og samle muslinger og sten på den lange strand. Her er der helt sikkert noget for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60123

D.
sagde , Danmark

Fantastisk charmerende bjælke sommerhus, man føler sig hjemme, i det man træder ind i det, på alle måder utroligt hyggeligt.Fantastisk beliggenhed, midt i klitterne med udsigt til Blåvand Fyr.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 3.000
Byggeår:1975

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, varmepumpe, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks
længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...