Stråtækt feriehus i Blåvand med sauna, spa og 300m til havet

4
4348
Per Knoldsvej 5A, Blåvand - Søg på husnr. 60125

I Blåvands populære ferieområde, kun 300 meter fra den hvide sandstrand, ligger dette stråtækte feriehus med plads til 8 personer. Feriehuset har i 2018 gennemgået en delvis renovering, og ud over en lys og venlig indretning er huset udstyret med både sauna og spabad. Hund er også tilladt!

Familieferie i Blåvand med sauna og spabad

Det røde murstenshus på Per Knoldsvej 5 a råder over 118 kvadratmeter med sovepladser til 8 personer – perfekt til en familieferie tæt ved havet. Feriehuset er blevet delvis renoveret i 2018 og har en imødekommende hyggelig atmosfære over sig.

Der bliver masser af tid til at slappe af og nyde ferien langt væk fra den stressende hverdag. På det største af husets 2 badeværelser finder I husets sauna og spabad, hvor der for alvor er mulighed for at tanke nye kræfter i varmen.

De praktiske faciliteter er også i orden, og I får alle hverdagens hjælpere, så de huslige pligter er hurtigt overstået. Huset er udstyret med både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en hurtig og stabil internetforbindelse.

Legeplads til børnene og kun 300 meter til Vesterhavet

Fra stuen kommer I ud på husets terrasse, hvor I kan nyde de varme solskinsdage og den flotte natur omkring jer, mens børnene leger i sandkassen eller gynger på gyngestativet.

Der er kun 300 meter til Blåvands flotte badestrand, og både store, små og firbenede feriegæster vil elske en udflugt til stranden og det brusende blå Vesterhav. Her er der året rundt nye og imponerende naturoplevelser at tilføje til årets ferieminder.

Blåvands centrum kan både nås til fods, på cykel eller på få minutters kørsel. Her finder I både flere indkøbsmuligheder, spændende forretninger og lækre spisesteder. Har I børn med, er et besøg på det berømte bolsjekogeri helt sikkert at anbefale.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:118 / 2.800
Renoveret / Byggeår:2018 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...