Flot luksushus med swimmingpool, spa og stort aktivitetsrum

5
icon
icon
icon
icon
icon
Gl Mælkevej 3B, Blåvand - Søg på husnr. 60126
Gæsterne siger: icon icon

Lige i udkanten af Blåvand på Gammel Mælkevej 3B og tæt på åbne marker og skov, ligger det dette helt nye og skønne luksusferiehus. Huset er til 18 personer og perfekt til den store familie, familie-arrangementer, eller til to eller flere familier, der ønsker at holde ferie sammen. Her er aktiviteter til hele familien, uanset vejret, eftersom huset både er med swimmingpool, spa, sauna – og et meget veludstyret aktivitetsrum.

Aktiviteter for alle, uanset vejret

I huset er der noget for alle, – også når det regner. Poolafdelingen er med 5 personers spabad, sauna og med en stor swimmingpool, der er udstyret med både romersk trappe, vandrutsjebane, vandpolonet og modstrømsanlæg, som vækker glæde hos alle vandglade feriegæster.

I aktivitetsrummet er der lagt op til spændende og nervepirrende turneringer og konkurrencer med både billard, bordtennis og bordfodbold. Fra baren kan der serveres kølige drinks til alle spillerne og tilskuerne.

Lys og praktisk indretning

Køkkenafdelingen er stor, lækkert og dejlig praktisk indrettet med to opvaskemaskiner, to håndvaske, to komfurer og to ovne, samt 125 liters fryser. Det gør det nemt at være mange i huset. I forbindelse med køkkenet er der et stort opholdsrum med flot spisebord og et hyggeligt sofaområde med brændeovn, også med plads til 18 personer. Fra spiseafdelingen kan man se ind i poolområdet igennem et stort vindue, så man også derfra kan holde øje med børnene og nyde deres leg i poolen.

De 18 sovepladser er fordelt på 6 soverum i 2 afdelinger, hvor hver afdeling også har sit eget badeværelse med gulvvarme. Derudover er der fra aktivitetsrummet opgang til en stor hems, hvor der 4 sovepladser.

Blåvand har meget at byde på

Når vejret tillader det, er der også masser af muligheder for aktiviteter i haven. Der er både petanque, fodboldmål, trampolin og en legeplads med gyngestativ, samt sandkasse til de små.

Der sker meget i Blåvand. Ca. 100 meter fra huset ligger West Coast Minigolf, og du finder både legeplads og skov inden for en radius af 500 meter fra huset. Går du den anden vej, er du i Blåvand på få minutter, og Vesterhavet når man på rask gåtur på ca. 25 minutter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60126

D.
sagde , Danmark

Det er ikke sidste gang vi lejer dette feriehus. Perfekt til hygge med familie og børn.
Lækre aktiviteter som pool – multirum for børn og voksen.
Poolbordet var et hit for voksne og børn.
Virkelig flot og smagfuldt indrettet.Flot køkken med alt inventar og udstyr.
Venlig betjening.Soverum:6
Bolig-/Grundareal:223 / 1.631
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (125 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Standvandsspa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 8 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks
længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...