Poolhus med vildmarksbad og sauna kun 100 meter fra stranden

4
icon
icon
icon
icon
Fyrvej 69A, Blåvand - Søg på husnr. 60134
Gæsterne siger: icon icon

I dette unikke stråtækte hus, der ligger på en skøn klitgrund med kun 100 m til Blåvands badestrand, kan I med op til 12 personer bo ganske ugeneret og i læ for vinden. Der er sørget for underholdning til hele familien med både swimmingpool, sauna, spa og vildmarksbad!

Unikke omgivelser, swimmingpool og eget “galleri”

Moderne bekvemme møbler indbyder til at tage plads og i ro nyde det unikke feriehus. Gennem overlyset kan I holde øje med det skiftende vejr – nyd udsigten til en smuk klar stjernehimmel, hyggestemningen når regnen pisker på ruden eller den klare blå vesterhavshimmel.

Fra stuen kan I tage trappen op på ”galleriet”, hvorfra der er indgang til 4 værelser og et badeværelse. De 2 yderligere soverum – begge med dobbeltsenge – og 1 badeværelse samt gæstetoilet befinder sig i stueetagen.

Den 25 kvadratmeter store pool både svømmetræner og – til børnenes store glæde – en rutsjebane. Imens der svømmetrænes og rutsjes, kan I med op til 5 personer hygge jer og slappe af i husets standvandsspa eller læne jer tilbage i saunaen. Et yderligere plus er den lyse udestue, hvor der kan slappes af, hygges og spilles billard.

Stor terrasse med vildmarksbad og kun 100 meter til Vesterhavet

Mellem huset og udestuen har I en overdækket terrasse, så I kan sidde udenfor og nyde den friske havluft – også når det regner. Med lyden af bølgernes brusen som baggrundsmusik, er grillaftenerne en garanteret succes. Derudover finder I på den store terrasse husets vildmarksbad, der skal fyres op med brænde.

Husets fantastiske beliggenhed 100 meter fra stranden og tæt ved Blåvandshuk fyrtårn, som udgør Danmarks vestligste punkt, gør det særligt attraktivt. En tur til stranden på en lun sommeraften med udsigt til solnedgang og fyrtårnets lyskegle, der vandrer over vandet – så bliver det ikke meget mere idyllisk.

I Blåvand finder I masser af shoppingmuligheder, restauranter og cafeer for enhver smag. Naturen omkring strandbyen er simpelthen fantastisk – tag på lange ture med hunden og nyd den friske duft af lynghede, skov og hav – og vend trætte hjem til feriematriklen med sol i kinderne og lyden af havet i ørene.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60134

D.
sagde , Danmark

Dette hus er af meget høj kvalitet og indrettet meget smagsfuldt. Mange fine detaljer i huset og en helt speciel arkitektur. Huset er placeret på grunden med sandklitter omkring, således at man ikke oplever støj fra hverken trafikken eller naboer. Huset ligger meget tæt på Blåvands Fyr. Om aftenen når det er mørkt kan man følge lyset fra Fyret ind gennem de små vinduer som vender mod fyret. En meget charmerende detalje.
Huset indeholder en dejlig stor rektangulær pool, indendørs- og udendørs sauna, udendørs vildmarks bad, billiard og meget andet. Så det kan virkelig anbefales til den kræsne gæst.Soverum:6
Bolig-/Grundareal:250 / 2.500
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv.

Bad:

Standvandsspa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, liggestole.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...