Moderne wellnesshus med god beliggenhed i Blåvand

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordslugen 9A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60147
Gæsterne siger: icon icon

På en dejlig naturgrund Ikke langt fra Blåvandshuk fyr, der markerer Danmarks vestligste punkt, ligger dette i 2019 nybyggede feriehus. Det moderne luksushus på Nordslugen 9a er perfekt både for jer som familie, eller fx til en wellnessferie med op til 3 par, som gerne vil tilbringe en dejlig afslapningsferie ved Vestkysten. Her er hunden også meget velkommen. Sommerhuset har også et elladestik til elbilen, så alle kan blive ladet op under ferien.

Lys og moderne indretning med spa og sauna

Færdigstillet i 2019 venter jer her et nyt og dejligt hus med lys og moderne indretning. Med 2 soveværelser med dobbeltsenge og 1 værelse med to enkeltsenge, en stor stue med åbent køkken og 2 badeværelser, hvoraf det ene har sin helt egen wellnessafdeling med spa og sauna, er her den perfekte ramme for en skøn ferie. Her er der rigelig mulighed for hygge, hvor fælles madlavning, spilleaftener og snak om næste dags ferieplaner står i fokus. Udenfor på den dejlige naturgrund kan I nemt regne med besøg af hare, ræv eller de store smukke krondyr, som holder til på Kallemærskhede.

Stor terrasse og kun 600 meter til stranden

Både soltilbederen, skyggesøgeren og grillmesteren vil elske den delvist overdækkede terrasse, hvor udelivet kan nydes i fulde drag. På den dejlige grund er der plads til eventyr og leg for både børn og hund, og imens de tumler og hygger sig, kan I slappe af med en bog på liggestolen og nyde fuglesang og en kop kaffe.

På Nordslugen 9a er der 100/100 Mbit fiberinternet, så her er der ingen ventetid, når computeren startes op til spil eller når næste dags udflugter i omegnen skal planlægges. Beliggende kun 600 m fra stranden, kan dagen begynde med en frisk tur ned og sige godmorgen til bølgerne, – lige meget årstid og vejr, havet er altid fascinerende og især at lade sig puste godt igennem på en kold efterårsdag kan være ren balsam for sjælen.

Blåvand tilbyder en god blanding af ferie ved stranden og shoppingmuligheder med masser af gode spisesteder. Her er noget både for naturelskerne, som vil nyde de gode muligheder for at gå eller cykle på hede og i skov, og for dem, som gerne vil opleve kultur og en god osetur i butikkerne.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60147

D.
sagde , Danmark

Dejligt at komme til et nyt og velindrettet sommerhus, som er i tråd med tidens indretnings trendSoverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 2.800
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (160 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, El-Stik (biler).

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...