Luksussommerhus i Blåvand med sauna og udendørs spabad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Grønnevænget 1B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60153
8 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Udendørs spa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Få minutters gang fra Blåvands bymidte og smukke sandstrand ligger denne perle af et feriehus. Huset, der er opført i 2019, er helt ideelt til en storslået familieferie, og den moderne indretning har alt, hvad feriehjertet begærer; lige fra aktivitetsrum til sauna og udendørs spabad. Hundene er også hjerteligt velkomne!

Moderne og rummeligt feriehus med aktivitetsrum og sauna

Det nyligt opførte feriehus byder på hele 160 flotte kvadratmeter, der bliver et hit hos selv den mest kræsne feriegæst. Indretningen er super moderne med hvide vægge og højt til loftet, hvilket åbner omgivelserne op og giver masser af rummelighed.

I den store stue kan hele familien slænge sig på sofaerne og i lænestolene foran brændeovnen, og aktivitetsrummet byder på underholdning for de konkurrenceglade feriegæster. For de, der hellere bare vil slappe af, bliver saunaen et sikkert hit!

Feriehuset har rigtig gode praktiske faciliteter, der hjælper til med hverdagens pligter, og er desuden indrettet med 2 gode badeværelser med gulvvarme. En hurtig og stabil internetforbindelse giver jer mulighed for at streame film og serier på jeres medbragte elektronik.

God terrasse med udendørs spabad og fantastisk beliggenhed tæt på alt

Det er ikke kun indenfor, feriehuset udstråler luksus. På den flotte terrasse står et udendørs spabad, og hele året rundt kan I nyde den friske luft i det varme boblebad – så husk badetøjet! Der er selvfølgelig sørget for havemøbler og liggestole og en god grill, så I kan få hver en solstråle med.

Beliggenheden i Blåvand er både naturskøn og central. Den hyggelige bymidte med et hav af spændende butikker, gode spisesteder og diverse aktivitetstilbud ligger kun 200 meter væk, og her finder I helt sikkert underholdning for både store og små.

Blåvands hvide sandstrand ligger ligedes i gåafstand fra feriehjemmet, og den imponerende vestkyst byder på fantastiske oplevelser i al slags vejr – og der er ingen tvivl om, at både børnene og hundene vil elske en gåtur langs vandet, hvor den unikke natur kan udforskes på tæt hold.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60153

D.
sagde , Danmark

Lækkert feriehus, med god mulighed for aktivitet uanset vind og vejr. Fine værelser, dog en anelse små hvis der skal være plads til en barneseng på værelset sammen med dobbeltsengen.
På en varm dag har en lille ting som isterning maskinen i køleskabet stor værdi.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:160 / 1.600
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (160 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Billard, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...