Hyggeligt træsommerhus med sauna, spa og stor naturgrund

4
icon
icon
icon
icon

Hans Thuesensvej 6, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60164
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til en pause fra den travle hverdag, og drømmer I om at holde en uforglemmelig familieferie? Så er dette fine træsommerhus med sauna og spabad på Hans Thuesensvej 6 det perfekte valg! Huset er indrettet til 8 perosner og rummer ikke kun plads til én, men også to familier.

Skønt træsommerhus med sauna og spa

Huset blev opført i 1999 og er løbende blevet plejet og renoveret af ejeren. Indretningen er lys og venlig med komfortable møbler, og de 8 sovepladser fordeler sig på 3 fine soveværelser og 2 sovepladser i alkoven.

Det åbne køkkenalrum og stuen danner sammen et stort opholdsrum, hvor I kan slappe af og hygge jer med familien på de regnfulde dage – og brændeovnen vil helt sikkert kun gøre det endnu mere hyggeligt med dens knitrende, varme flammer.

I huset er der ikke kun mulighed for masser af samvær, I kan også opleve lidt ekstra luksus. I får nemlig både en sauna og et spabad, så I rigtig kan koble af fra den travle hverdag og tanke ny energi.

Åben terrasse og stor naturgrund

På de skønne solskinsdage kan I rykke ud på den store, åbne terrasse, hvor I kan se til fra liggestolene, mens børnene leger og spiller bold på den store græsplæne.

Om aftenen står grillen klar, så I kan holde en lækker grillaften under åben himmel og få de sidste solstråler med, mens de næste feriedage bliver planlagt over maden. Havemøbler er der selvfølgelig sørget for fra start, og til børnene står der et gyngestativ og en sandkasse på grunden.

Husets beliggenhed lægger op til daglige strandbesøg, eftersom stranden kun ligger 400 meter væk. Besøg det brusende Vesterhav og saml sten med børnene, eller gå en lang tur langs vandkanten på en stille aften, mens I overværer den smukke solnedgang.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60164

D.
sagde , Danmark

God placering. Godt hus. Obs dyr i forbrug.


Esmark sagde
Huset har varmepumpe, så elforbruget kan nedbringes. Forbrugsmæssigt, er det gennemsnitligt det samme som andre huse af samme størrelse.


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 2.862
Byggeår:1999

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks
længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...