Luksus stråtækt idyl med aktivitetsrum og super beliggenhed

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Svinget 29, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60191
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Dette smukke feriehus ligger på en dejlig 3694 m2 stor naturgrund i Blåvand. Med lækre terrasser, udekøkken, udendørs spa og en gennemført og hyggelig indretning finder I her de perfekte omgivelser til en vellykket ferie ved Vesterhavet.

Stemningsfyldt hus med masser af ekstras

Feriehuset består af 2 bygninger. I hovedbygningen står et badeværelse og 3 soveværelser, det ene med dobbeltseng, de andre med 2 og 1 enkeltsenge til jeres rådighed. Hele huset er stemningsfyldt indrettet, med hyggelige siddemuligheder, 3 fjernsyn, gratis internet og alt i hårde hvidevarer. Sæt jer til rette i den store hjørnesofa og nyd feriestemningen, imens brændeovnen sørger for den rigtige stemning, den energibesparende luft-til-varme-pumpe sørger for en konstant behagelig temperatur.

Imens familiens kokke tryller en lækker middag i køkkenet med induktionskomfur, kan resten samles om spil eller planlægningen af næste feriedags oplevelser ved spisebordet.

Gæstehus med stort bad og aktivitetsrum

“Gæstehuset” er en oplevelse for sig: Ud over et stort lækkert masterbedroom, befinder sig her et lækkert nyt badeværelse og et aktivitetsrum med bordfodbold. I et ekstra rum står den for en afslappet familieferie ved stranden næsten uundværlige vaskemaskine og tørretumbler.

Fantastisk terrasse med spa og udendørs køkken

Et absolut hit på Svinget 29 er terrassen, der går rundt om huset, og har den ene hyggelige afskærmede solkrog efter den anden! Hvem vil inden døre, når der ikke blot er mulighed for at sole sig, men også for at skylle havsand og -salt af under den udendørs bruser med både varmt og koldt vand eller nyde livet i udespaen. Og imens der bliver kokkereret og grillet i udekøkkenet, kan børnene lege på gyngerne.

Smukt hedelandskab ved Danmarks vestligste punkt

Sommerhusets har en top beliggenhed i den rolige del af Blåvand ud mod hedelandskabet, hvor det dufter af lyng og lærkerne triller. Til den børnevenlige strand er det blot 1,5 km og 900 m til centrum. Badebyen med sine strande, fyrtårnet og vilde natur byder på masser af oplevelser. Blåvand Zoo er fx et hit hos de små og Tirpitz-museet et absolut ”must” hos de store. I centrum kan der shoppes og her er der desuden masser af gode spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60191

D.
sagde , Danmark

Et dejligt hus med en skøn træterrasse som binder sparområde sammen med tilbygningen.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:117 / 3.600
Renoveret / Byggeår:2019 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (150 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...