Luksuriøst poolhus til 10 personer i Blåvand med udendørs spabad

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Sønder-Vasevej 2D, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60202
10 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 15
Swimmingpool
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

På Sønder-Vasevej 2D ligger denne absolutte perle af et sommerhus, der byder på alt, hvad feriehjertet begærer. Indendørs swimmingpool, udendørs spabad, aktivitetsrum og sauna er blot nogle af feriehusets highlights. Med plads til 10 personer er der lagt op til en storslået ferie med familien eller vennerne. Fra ferieadressen er der kun 300 meter til Vesterhavet, og Blåvands centrum ligger små 500 meter væk. Ved huset er der installeret en ladestænder til jeres el-bil.

Stort luksussommerhus med swimmingpool, sauna og aktivitetsrum

Det luksuriøse poolsommerhus i Blåvand er opført i 2020 i flotte og moderne kvalitetsmaterialer. Med hele 250 kvadratmeter at boltre sig på er der god plads til 10 personer, og de mange store vinduespartier lukker dagslyset ind og får omgivelserne til at virke endnu mere rummelige.

Sommerhusets indretning rummer masser af lækre feriehighlights, og der er sørget for underholdning for enhver smag. Den indendørs swimmingpool giver jer mulighed for at holde badeferie hele året rundt, og i saunaen bliver I hurtigt tørre igen efter dukkerten. Aktivitetsrummet bliver et sikkert hit blandt de konkurrenceglade gæster og indeholder både spillemaskine, bordtennis, træningsudstyr, biograf og bordfodbold.

Der er også tænkt på det praktiske: Poolsommerhuset er både udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Der er desuden 3 badeværelser og 1 gæstetoilet, hvoraf det ene ligger i direkte forbindelse med soveværelset på første sal.

Lækre, alsidige terrasser med udendørs spabad – central og strandnær beliggenhed

Det er ikke kun indenfor, sommerhuset emmer af luksus. Også de udendørs omgivelser er helt i top. Der er både afskærmet, overdækket og åben terrasse, så I ligegyldigt vind og vejr kan nyde den friske luft og den flotte natur. Det lækre udendørs spabad sætter prikken over i’et og indbyder til skønne wellnessoplevelser året rundt.

Beliggenheden i Blåvand er også helt ideel. I kommer til at bo både centralt og strandnært – kun 500 meter fra centrum og 300 meter fra Vesterhavet! Her er der altid noget nyt at opleve for både store og små, og kun omkring 5 minutters gang bringer jer enten til den charmerende bymidte eller helt ned til vandkanten.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60202

D.
sagde , Danmark

Fantastisk dejligt feriehus – ren luksus. Huset er indrettet så det giver anledning til at man nemt kan være 10 personer og stadig have sine små afslapningsområder iden at forstyrre hinanden. Husets interiør er smagfuldt og velvalgt – det oser af kvalitet. Køkkenet er velindrettet og er fyldt med lækkert udstyr som gør det super behageligt at kokkerere. Værelserne er skønne – de har ligeledes smagfuld indretning og der er hverken for meget eller for lidt. Poolområdet virker perfekt og den udendørs spa er fantastisk under åben himmel. Et bonus rum som vi ikke havde opdaget er biografen øverst oppe – perfekt til vires unge mennesker – både til filmaften og gameraften.
Vi kommer helt sikkert til at leje dette hus igen.Perfekt beliggenhed – skøn gåtur til Vesterhavet med den smukke strand. Super afstand til Blåvand by og indkøbsmuligheder.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:250 / 1.860
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

5 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...