Luksuriøst feriehus med sauna og udespa kun 200 meter fra havet

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Horns Rev 29, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60203
10 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 19
Swimmingpool
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kun 200 meter fra stranden i Blåvand ligger denne fantastiske perle af et sommerhushus. Den moderne indretning rummet alt, hvad feriehjertet begærer; egen pool, sauna, udendørs spabad på terrassen og swimmingpool er blot en håndfuld af sommerhusets faciliteter, og her er i den grad lagt op til en storslået ferie på den jyske vestkyst. Ved huset er der installeret en ladestænder til jeres el-bil.

Femstjernet indretning med spa, sauna og swimmingpool

Det femstjernede poolhus på Horns Rev 29 er opført i 2020 og med hele 250 kvadratmeter at brede sig ud på, er der mere end god plads til 10 feriegæster. Sommerhuset emmer af luksus fra top til tå med sin moderne indretningsstil og sine mange lækre feriehighlights.

For det første er I garanteret hygge og velvære med brændeovn og en skøn sauna, som altid står parat til at give jer en varm wellnessoplevelse. Og det fine poolrum vil falde i god jord blandt feriens aktive gæster.

Der er altså tænkt på alt og alle i den velovervejede indretning – også det praktiske. Sommerhuset har hele 5 badeværelser, 3 på stueetagen og 2 på 1. sal. Naturligvis står i dette hus alle hverdagens hjælpere som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler også til jeres rådighed.

Fantastisk terrasse med udendørs spabad, 200 meter til stranden

Det er ikke kun indvendigt, at det flotte sommerhus brillerer. Også de udendørs omgivelser er helt fantastiske. Den store terrasse er både afskærmet og har en overdækket del, og med gode havemøbler, liggestole og grill kommer I ikke til at mangle noget, når der skal dases på terrassen.

Det er også på terrassen, I finder endnu et af sommerhusets luksuriøse highlights i form af et udendørs spabad. Nyd godt af en wellness-session i de varme bobler med den funklende stjernehimmel over jer – der findes næppe en bedre måde at slutte en god feriedag af på!

Kun 200 meter fra ferieadressen ligger det brusende Vesterhav, som byder på imponerende naturoplevelser året rundt, og få minutters kørsel fra sommerhuset finder I Blåvands bymidte med masser af fine forretninger, spisesteder og aktiviteter for store og små.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60203

D.
sagde , Danmark

Huset er helt perfekt til bedsteforældre og to familier med småbørn. Den ældre generation kan sove uforstyrret på 1. sal og de unge familier kan råde over to værelser side om side i hver sin ende af huset i stueplan. Køkken/alrum fungerer helt perfekt for flere generationer og stuen på første sal kan benyttes, hvis man ønsker at trække sig fra fælleskabet en stund. Poolen har en fin størrelse og er indbydende. Meget velindrettet hus som ramme for en succesfuld ferie!Havet ligger tæt på huset og stranden er indbydende til lange traveture!Soverum:5
Bolig-/Grundareal:250 / 2.882
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

4 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...