Eksklusivt 5-stjernet poolhus i Blåvand kun 300 meter fra stranden

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Sønder-Vasevej 2C, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60212
10 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 15
Swimmingpool
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et topmoderne, smagfuldt indrettet poolhus med plads til hele familien eller venneflokken? Så er dette luksuriøse sommerhus i Blåvand bestemt værd at se nærmere på. Indendørs swimmingpool, sauna og aktivitetsrum er blot nogle af de faciliteter, I får, hvis I holder ferie på Sønder-Vasevej 2C. Og med kun 300 meter til stranden og 500 meter til centrum er beliggenheden også helt i top. Har i brug for at tanke el i jeres bil, så finder i en ladestander ved huset.

Luksuriøst poolhus med aktivitetsrum, sauna og 3 badeværelser

Det eksklusive poolhus er opført i 2020 og råder over intet mindre end 250 kvadratmeter og plads til 10 feriegæster. Den stilfulde, moderne indretning sætter rammerne for en luksuriøs ferie i Blåvands flotte og alsidige ferieområde. I feriehusets stue er der installeret Aircondition, så I nemt køles ned på varme sommerdage. Feriehuset råder ligeledes over en google assistent – og er derfor også klassificerret som SmartHome.

Sommerhusets faciliteter favner alle og enhver. Køkkenet er derved udstyret med en kombiovn såvel som en almindelig ovn, så madlavningen nemt klares med manér. Med en indendørs swimmingpool er der garanti for gode badedage hele året rundt, og med egen sauna kan I hurtigt få varmen igen efter en forfriskende dukkert. De aktive i flokken vil desuden elske aktivitetsrummet, hvor de har mulighed for at udfordre hinanden til et spil bordtennis eller et spil PlayStation.

Rent praktisk rummer poolsommerhuset 3 badeværelser – det ene med direkte adgang fra et af soveværelserne – og 1 gæstetoilet i poolrummet, så I til hver en tid slipper for kø, selv om I er mange af sted. I huset finder I også diverse fitnessredskaber såsom yogamåtte, sjippetov mm., så kroppen stadig kan aktiveres.

Stor, afskærmet og delvist overdækket terrasse

Den store, afskærmede og delvist overdækkede terrasse er et sandt mekka for friluftsfolket. Her kan I rigtig nyde den friske luft og den smukke, vestjyske natur. Der er selvfølgelig sørget for godt med havemøbler, liggestole og den obligatoriske grill, så I kan runde dagen af med en lækker feriemiddag rundt om havebordet. Deslige er der her også et stort udespa, hvor I kan nyde et glas bobler under stjernehimlen.

Prikken over i’et er helt sikkert sommerhusets beliggenhed. Fra ferieadressen har I kun 500 meter til Blåvands charmerende centrum og 300 meter til det brusende Vesterhav. Her er der oplevelser og aktiviteter for både store og små, sommer såvel som vinter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60212

D.
sagde , SØNDERSØ

Dejlige omgivelser med kort smutvej til strandSoverum:5
Bolig-/Grundareal:250 / 1.738
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

5 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Bordtennis, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...