Sommerhus til 8 personer i Blåvand med sauna, spabad og stor have

4
icon
icon
icon
icon

Karl Postsvej 11B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60231
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Dette flotte stråtagshus i Blåvand har plads til 8 personer og er et ideelt valg til en familieferie ved Vesterhavet. Sommerhuset er lyst og smagfuldt indrettet, blandt andet med en lækker wellnessafdeling med sauna og spabad. I får et skønt uderum, med masser af hyggekroge på terrassen og en stor have med trampolin og gynge

Stort sommerhus på to etager med smagfuld indretning og 2 badeværelser

Det stråtækte sommerhus på Karl Postsvej 11B råder over 165 kvadratmeter, fordelt på to etager. Sommerhuset byder på, en smagfuld indretning, med et skønt lysindfald og moderne interiør, der sørger for en ekstra rummelig atmosfære. Sovepladserne fordeler sig på 4 store soveværelser med god opbevaringsplads til alle jeres ferieklæder.

De praktiske opgaver er hurtigt overstået med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i feriehuset. Med den gratis internetforbindelse kan I være online på ferien, og med 2 badeværelser slipper I for lange køer til badet om morgenen.

Egen wellnessafdeling med sauna og stort 5 personers-spabad

Trænger I bare til, at koble helt af, så er I kommet til den helt rigtige ferieadresse her. I får nemlig jeres helt egen private wellnessafdeling, med et stort 5 personers-spabad og en sauna – det perfekte spot på en regnfuld dag eller efter en forfriskende gåtur ved vandet.

Alsidigt uderum med stor, afskærmet terrasse og have med trampolin

Ved ferieboligen, er et rigtig skønt og alsidigt uderum, med masser af plads til, at nyde det gode vejr. Der er flere hyggelige kroge rundt omkring på den delvist afskærmede terrasse, hvor I kan sætte jer til rette, med en god bog eller et koldt glas rosévin.

Børnene vil elske den store have, hvor de kan lege løs, mens I slapper af, ved havebordet eller i liggestolene. Der er både gyngestativ, fodboldmål og trampolin på græsplænen.

I kommer til at bo mindre end 10 minutters gang fra Blåvands centrum, der særligt i sommerhalvåret summer af liv. Her kan I tage på shoppetur, spise et lækkert måltid eller købe en softice i solen. Der er også flere spændende attraktioner lige i nærheden – som Tirpitz bunkermuseum, Blåvand Minizoo og ej at forglemme den fantastiske strand.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:165 / 1.685
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, fryser (88 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, El-Stik (biler).

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...